Bookish posts

Fanart Friday #5 – Jennifer L. Armentrout

Toen ik een paar jaar geleden de boeken van Jennifer L. Armentrout begon te lezen was ik meteen helemaal verkocht aan de LUX serie en The Dark Elements serie. Man wat waren dit fantastische series. Natuurlijk moest ik hier ook op zoek gaan naar Fanart want ja ik was wel heel erg benieuwd naar.  Zoals je kan zien was er helaas niet zo veel te vinden wat ik erg jammer vind.
Toch hoop ik dat je een paar van deze mooi gaat vinden.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s