Bookish posts

Original vs. German #29 – One Dark Crown

Je ziet het eigenlijk elke keer, dat als een boek word uitgegeven in een andere taal, de boek covers nog behoorlijk kunnen verschillen. Persoonlijk is dat voor mij elke keer weer een groot dilemma. Welk boek ga ik kopen? Ga ik alle kopen, omdat ik de covers zo mooi vind? Ik heb dan ook wel een paar boeken dubbel in de kast staan vanwege deze reden. Omdat ik vaak Duitse boek covers op sociaal media deel en daar allemaal leuke berichten op krijg, laat ik jullie elke week mee genieten van een beetje Duitse boekencultuur. Deze week heb ik dit voor jullie.

One Dark Throne – Kendare Blake

The battle for the crown has begun, but which of the three sisters will prevail?
With the unforgettable events of the Quickening behind them and the Ascension Year underway, all bets are off.
Katharine, once the weak and feeble sister, is stronger than ever before. Arsinoe, after discovering the truth about her powers, must figure out how to make her secret talent work in her favor without anyone finding out. And Mirabella, once thought to be the strongest sister of all and the certain Queen Crowned, faces attacks like never before—ones that put those around her in danger she can’t seem to prevent.
In this enthralling sequel to Kendare Blake’s New York Times bestselling Three Dark Crowns, Fennbirn’s deadliest queens must face the one thing standing in their way of the crown: each other.
 Engels:
29923707
 Duits:
Blake_KDer_Schwarze_Thron_2_v4_173724.jpg
 Zoals ik je afgelopen week al heb laten zien is ook dit 2de deel van deze serie een wereld van verschil met het originele boeken cover.
Waar het origineel cover donker en best saai is ( vind ik) is het Duitse cover prachtig om naar te kijken. De combinatie met dat wit goud en zwart maakt het gewoon heel mooi maar ook aantrekkelijk om het te kopen als je het ziet in de boekenwinkel.
Ik heb deze serie nog niet gelezen maar ben het zeker van plan in 2018 want die moeten gewoon in mijn kast staan. Hopelijk wordt die ook ooit vertaald in het Nederlands want hij lijkt me echt waanzinnig goed.
Heb jij deze serie al gelezen? wat vond je hiervan?

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s