Bookish posts

Ya-Event Sneek

Hallo allemaal!

Gisteravond was het weer zo ver 😀 De maandelijkse YA avond in Sneek vond plaats en dit keer stonden de bekende Bullet Journals als thema op papier ^^

Afbeeldingsresultaat voor bullet journals soorten

Het is deze maand “Bullet Journal Maand” en daarom was het een goed idee om tijdens de YA avond tips en trucs uit te wisselen voor het invullen van je Bullet Journal. Voor een koude avond zoals die van gisteravond, was er toch een mooie opkomst 🙂
Vanaf 19 uur kon je de boekhandel inlopen (aanmelden hoefde niet) en kon je plaats nemen aan de tafel in het hoekje bij alle YA boeken ❤

Op de tafel had Boekhandel Van Der Velde allemaal tipboekjes verspreid (deze kan je in elke boekhandel die de Bullet Journals verkoopt krijgen) zodat we allemaal aan de slag konden, maar je weet hoe dat gaat… Zet een stel YA liefhebbers bij elkaar en er wordt de hele avond over boeken gekletst.

Afbeeldingsresultaat voor teehee gif

Van het werken in de Bullet Journal kwam dus niet veel maar ik heb zeker een boel nieuwe boeken aan mijn TBR lijst toe mogen voegen :p Het gesprek ging van “Welke boeken heb jij gelezen?” tot “LEES DIT A.U.B!!!!” en ondertussen aten we met z’n allen de melk-chocolade eieren uit de schaal.

20180222_202126_bff

Voor ik het wist was het alweer 21 uur en gingen de eerste gasten richting huis. Ik vond het een zeer geslaagde avond! Ondanks alle booktalk van de avond, hebben we toch enige tips uit kunnen wisselen en heb ik kunnen zien wat voor mooie dingen er al waren gemaakt en daar wat ideeën uit kunnen trekken voor mijn eigen Journal ^^

Veel liefs,
Lili

otter logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s