Recensies

Kill the Boy Band – Goldy Moldavsky

Allereerst moet je weten dat het niet de bedoeling was dat het zo zou lopen. We wilden alleen bij hen in de buurt komen
Daarom boekten we een hotelkamer in het hotel waar ze zaten.
We waren niet van plan een van hen te ontvoeren. Zeker niet de stomste van het stel.
Maar we hadden hem in handen – en zijn kamer sleutel, zijn telefoon en zijn geheimen.
Wat daarop volgde was niet gepland. Ik zweer het.

Vier meisjes ontvoeren per ongeluk hun minst favoriete jongen uit hun favoriete boyband. Het begint als een grap, maar het loopt al snel uit de hand…

26195531_1602107039856146_8843796614756332984_n.jpg

1 Bibi Heart

Cover:
9200000071999590
Tja hier valt eigenlijk niet heel veel over te zeggen. Het cover is voor mij veel te gewoon en te simpel. Een zwarte kaft met roze letters. De titel van het boek spring je zowat aan.
Ook het originele cover is hetzelfde dus ik kan ook hier niks over zeggen.
Mijn smaak is het totaal niet maar goed.

 

Verhaal

Je leest in dit boek over ,,The Ruperts”die een ontzettend populaire boyband zijn. Het herinnerde mij heel erg aan One Direction om eerlijk te zijn want ook zij zijn ontstaan nadat er bij een talentenshow vier jongens bij elkaar zijn gezet. Goed, One Direction waren met 5 man. De vier jongens heten allemaal Rupert dus de naam was snel gekozen. Dit vond ik persoonlijk vet irritant want je leest heel vaak de naam Rupert maar alleen hun achternamen zijn dus anders. Ik kwam wel heel vaak in de war.

Vier fangirls (Erin, Isabel, Apple & de hoofdpersonage waarvan de naam nooit bekend werd gemaakt) hebben er alles voor over om zo dicht mogelijk bij ze te komen. Maar de boel loopt al snel uit de hand: voor ze het weten hebben ze hun minst favoriete Rupert P.op hun hotelkamer met roze panty’s vastgebonden. Hoe kon dat zo snel gaan? En nog belangrijker: wat gaan ze  met hem doen?

Dit deel van het verhaal vond ik nog wel goed. Ik moest soms wat glimlachen over hun uitspraken en het doen en laten van de meiden maar echt lachwekkend of hilarisch was het niet.

Personages

In ,,Kill the Boy Band” draait het allemaal om fangirls.

bd920c7d-8d5d-4b67-b63d-abb046262191_560_420

Dit vond ik zwaar irritant. Ik had helaas hier heel andere verwachtingen van.

Erg fanatieke fangirls die op zijn zachtst gezegd een beetje doordraaien. Apple, Erin, Isabelle en de hoofdpersoon zijn hardcore fangirls en ze zijn bevriend geworden door hun gezamenlijke liefde voor de boy band. Ze hebben allemaal hun eigen favoriete Rupert en eigen manieren van fan-zijn. Voor mij was dit veel te voorspelbaar. 4 boyband leden en 4 meiden. Hoe moet het ook anders he?!

Apple is een nogal hysterische fan, wiens droom uitkomt als ze Rupert P. gegijzeld houdt en dus lekker dichtbij hem kan zijn. Isabel is de zakelijke fan met een website over de band en ze leeft voor veel hits. En dan is er nog Erin, schijnbaar een heel beheerste fan, maar ook zij heeft haar eigen geheime plannen. Als laatste is er de hoofdpersoon, wiens echte naam je niet te weten krijgt, maar ze is de brave van het stel.

Dit boek kon me helaas totaal niet overtuigen, de humor was voor mij geen humor en de verschillende plotwendingen waren voor mij veel te voorspelbaar. Ik ergerde me meer dood aan de personages en het verhaal dan goed voor me was.

Wel jammer want het verhaal leek me wel cool. Helaas krijgt Kill the Boy Band van mij maar 1 ster.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s