TV & Series

Grimm

Genre PolitieFantasy
Speelduur 45 min.
Bedenker Stephen Carpenter
David Greenwalt
Jim Kouf
Muziek Richard Marvin
Land van oorsprong Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
Taal Engels
Uitzendingen
Start Vlag van Verenigde Staten 28 oktober 2011
Vlag van België 15 april 2012
Einde april 2017
Afleveringen 109
Seizoenen 6
Netwerk of omroep NBC
Zender Vlag van Verenigde Staten NBC
Vlag van België 2BE

Season_4_Cast_Promo

De serie gaat over een politierechercheur (Nick Bukhardt) die tevens een zogenaamde Grimm is, iemand die strijdt tegen allerhande mythische wezens. Die wezens zien eruit als doodgewone mensen, maar een Grimm kan zien wat ze in werkelijkheid zijn. Ze zijn veelal geïnspireerd op de wezens die voorkomen in de sprookjes van de gebroeders Grimm.

Mijn mening:
Ik ben hier al eens in begonnen maar weer gestopt want ik vond het niet echt leuk. Een tijdje geleden heb ik deze serie weer opgepakt en man wat ben ik blij dat ik dit weer heb gedaan. De serie is echt verslavend geworden. In het begin moet je even doorzetten want het budget was er nog niet om het allemaal wat leuker te maken. Wel merk je vanaf seizoen 2 al een lichte verandering en ook de verhaallijn wordt steeds beter. Vanaf seizoen 3 kon ik gewoon niet meer stoppen, elke avond zo vroeg mogelijk voor de TV om zo veel mogelijk afleveringen te kunnen kijken.
Wat ik hier ook zo geweldig aan vind is gewoon het verhaal met de gebroeders GRIMM. Ik als Duitster ben er natuurlijk mee opgegroeid en iedereen kent de verhalen en hun sprookjes. Dit zie je ook in de serie terug komen met de Duitse benoemingen voor wezens (Wesen) en alles andere. In een woord GEWELDIG. Soms kreeg ik wel een beetje heimweh naar mijn kindheid met al die sprookjes enzo.
Ik vind deze serie echt heel erg goed gemaakt en als je een keer doorzet kan je niet meer stoppen. Voor iedereen die Teen Wolf en Once Upon A Time fan is moet deze zeker ook gezien hebben.
download
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s