Recensies

Restore Me

Restore Me (Shatter Me, #4)

Juliette Ferrars thought she’d won. She took over Sector 45, was named the new Supreme Commander, and now has Warner by her side. But she’s still the girl with the ability to kill with a single touch—and now she’s got the whole world in the palm of her hand. When tragedy hits, who will she become? Will she be able to control the power she wields and use it for good?

 

 

 

 


1Ik heb de Touching Juliette serie zo’n 4 jaar geleden voor het eerst gelezen. Toen ik voor het eerst kennis maakte met de trilogie was ik meteen verkocht. Het las makkelijk weg, had een goed verhaal en sterke karakters. Alles waar ik naar zoek in een boek ❤

MAAR het einde was zodanig frustrerend dat ik de trilogie afsloot met een gevoel van ongenoegen. Ik had nog zoveel vragen en was het er gewoonweg niet mee eens. Ik bedoel… je hebt open eindes en dan is er Ignite Me. Het was zo open dat ik totaal geen afsluiting kreeg en me daarom moest verdrinken in nieuwe series.

“Idiots are highly flammable, love. Let them all burn in hell.”

Kun je nagaan hoe blij ik was toen we het nieuws kregen dat er een hele nieuwe trilogie uit zou komen als vervolg op de Touching Juliette boeken xD

Restore me is alles wat ik wilde hebben na het lezen van Ignite Me. Het is zo verhelderend en verdiepend en nog zo veel meer. Waar ik in de vorige drie boeken nooit echt kon kiezen tussen Adam en Warner (aangezien ze beide best agressief en koud zijn) is mijn hele mening over Warner nu toch echt anders. Je leert zoveel meer over hem door zijn POV in het boek. Ik begrijp hem nu eindelijk.

En ik heb zo met hem te doen….

“I mean , I’ve always known I had a great face. But now I know, like, for sure that I’ve got a great face. And it’s just so validating.”

Met dit boek kan ik eindelijk zeggen dat mijn gevoel van afsluiting eindelijk in zicht komt. Ik zat met de vorige trilogie nog met zoveel vragen en langzamerhand worden die nu stuk voor stuk beantwoord. Natuurlijk is nog lang niet alles behandeld maar dat verwacht ik ook niet. Dat wil ik ook helemaal niet. Ik hou van de Touching Juliette trilogie en deze nieuwe set is net als thuiskomen na een hele lange wachtperiode (4 jaar man.. 4 JAAR!!).

Ik hou zo van Tahereh’s schrijfwijze in deze boeken. Met een paar simpele woorden en schrijftechnieken creëert ze zo veel emotie en spanning… Ik ben nog steeds een beetje ondersteboven van alles wat er in Restore Me gebeurd. Het is meer character-driven dan wat ik gewend ben van Touching Juliette maar dat stoorde me totaal niet. Ik vond het er juist heel goed bij passen. Sowieso omdat het verhaal zich centreert rondom Juliette en haar leiderschap.

Ik ben zo zo blij met dit boek.

Afbeeldingsresultaat voor so happy gif


Veel liefs,
Lili

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s