Bookish posts

Uitslag Enquête Bibi_Books bestaat 1 jaar

 In november afgelopen jaar bestond mijn blog 1 jaar. (yeaah) en toen was ik toch wel heel erg benieuwd naar de mening van mijn volgers.
Ik heb een enquête in elkaar gezet en heel veel mensen hebben deze ingevuld. Ik had er tot nu toe weinig tijd om er goed voor te gaan zitten maar de afgelopen dagen is het mij dan eindelijk gelukt en wil ik je heel graag het resultaat laten zien.
Ik was hier echt even sprakeloos van want ik had best wat kritiek verwacht of punten die minder goed zijn maar nee hoor, in het algemeen kwam ik er nog best goed vanaf hahahaha….

Maar goed ik begin gewoon bij het begin.
1.  Wat is je geslacht?
1
 Hier moest ik best om lachen want wat betekend dit dan? Dat er iemand bij was die 0.4 % mannelijk is? hahaha maar goed het blijkt dus dat bijna 98% van mijn volgers vrouwelijk zijn. Niet slecht dames 😉
2. Hoe oud ben je?
2
 Deze verraste me wel moet ik zeggen. Ik had niet verwacht dat mijn lezers zo verschillen van leeftijden. Wel best cool als je beseft wat voor een breed bereik ik eigenlijk heb. Wel is het begrijpelijk want Young Adult is niet alleen maar voor jonge mensen. Ik heb een buurvrouw die is in de 70 en leest heerlijk Chicklits en Young Adult boeken. Dus wie zegt dat dit niet mag? Ik ben in iedere geval heel erg blij met iedereen en vind het prachtig dat de leeftijden zo verschillen.
3. Heb jezelf ook een blog?
3
Hier keek ik niet raar van op want de meeste mensen hebben geen eigen blog maar lezen die van anderen wel. Ik heb dit vroeger ook gedaan want het was mij toen veel te veel gedoe om zelf eentje te moeten onderhouden. Het is het nog steeds en ik ben bijna elke dag 3 uren mee bezig maar ik blijf het geweldig vinden. Ik hoop dat het aantal bloggers die mij volgen meer worden in 2018 want samenwerken is altijd gezellig en je kan leuke win-acties samen bedenken. (daar hou ik van)
4.  Hoe ben je op bibibooks.net terecht gekomen?
4
 Hier schrok ik wel van want ik had wel verwacht dat sociaal media een groot invloed heeft op de blog en alles andere maar dat het bijna 80% is die via Facebook op mijn blog terecht komen is behoorlijk veel.
Zo zie je maar weer dat tegenwoordig alles via Facebook gaat, tenminste het grootste gedeelte. En wat nemen we hieruit mee? Als je groot bereik wil hebben wees aanwezig op Facebook, hahaha… You don’t have a life anymore 😉
5. Hoe vaak bezoek je bibibooks.net
5
 Ai dat was even slikken voor me. Natuurlijk hoopt elke blogger dat zijn pagina dagelijks wordt bekeken door een aantal mensen. Vooral vind ik die 11,9% jammer die maar 1x per maand komen kijken. Ik had graag willen weten waarom maar 1x per maand. Dit mach de pret natuurlijk niet drukken he…. met de rest van de bezoekers ben ik meer dan tevreden. Ik ga ook wekelijks bij mede-bloggers strunen naar recensies of leuke post’s. altijd weer gezellig even buurten 🙂
6. Over welk onderwerp lees je het liefst?
6
 Verrassend. Als ik elke maand mijn statistieken bekijk zegt die mij toch iets anders. Boeken recensies worden daar nameijk vrij weinig bekeken. Snap ik ook best want iedereen heeft natuurlijk een andere mening over boeken en hun verhaal. Toch ben ik ook hier erg blij mee want deze vraag liet me zien dat vrijwel elk topic op mijn blog goed wordt bekeken en dat ik niet voor niks zit te bloggen, hahaha…
7. Wat vind je van het lay-out van de website?
Hier konden mensen hun mening invullen. Wat heb ik toch allemaal lieve reacties gehad. Crediet gaat natuurlijk ook aan Anouk van Anothervieuw voor haar schitterende illustraties die het geheel een leuke indruk geeft. Jullie zijn het er allemaal mee eens dat het zeer mooi is en lekker overzichtelijk. Hier ben ik met jullie eens. Vaak kom ik op blog’s terecht waar ik helemaal de weg kwijt raak. Overal staat wel iets en soms is het erg rommelig. Gelukkig ben ik ook in mijn prive leven netjes en hou ik van structuur. Deze heb ik dan ook geprobeerd in mijn blog weer te geven.
8. Mijn blog is soms heel erg persoonlijk. Wat vind je ervan?
Ook hier kreeg ik alleen maar goeie reacties van jullie. In het geheel zijn jullie er mee eens dat een blog ook soms persoonlijk hoort te zijn. Zo leren jullie mij ook een stuk beter kennen en krijg je een betere ,,band”met de blogger.  Natuurlijk moet elke blogger dit voor zichzelf beslissen. Zet je er persoonlijke dingen op kan je ervan uit gaan dat iedereen het leest. Soms zijn dingen niet zo leuk en wil je het liever voor jezelf houden. Dat mag want niet iedereen is gelukkig hetzelfde. Ik vind het heerlijk om ook soms persoonlijke dingen met jullie te delen en mijn lezers bij mijn leven te betrekken.
9. Welk cijfer zou jij mijn blog in het algemeen geven?
9
 Ahhh wat super dit allemaal. Hier ben ik behoorlijk blij mee want de cijfers zijn echt leuk om te zien. Meer dan 50% geeft mijn blog een 8 en zelf de rest is allemaal uitstekend. Ik had ook nooit verwacht dat er allemaal 10en voorbij zouden komen want dat is natuurlijk totaal niet redelijk.
10.  Waarom volg je mijn blog?
 Hier gingen de meningen behoorlijk uit elkaar. Sommigen vinden mijn schrijfwijze leuk, andere weer omdat ze van boeken houden en weer andere om op de hoogte te blijven van de boekenwereld. Het is logisch dat iedereen zo zijn eigen reden heeft om mij te volgen maar toch kan ik zeggen dat ons een ding verbind en dat is de liefde voor boeken.
11. Zijn er nog verbeterpunten?
Wow en hier werd het creapy. Ik had echt zo verwacht dat er behoorlijk wat verbeterpunten zouden aankomen maar ook dat gebeurde niet. Ik heb wel 2 of 3 mensen gehad die zeiden dat de gramatica wat beter kon maar aangezien ik een Duitser ben vonden hun het geen enkel probleem. Gelukkig want die krijg ik denk ik pas onder de knie als ik 80 ben hahaha. Nee nu even series ze hebben wel gelijk en soms lees ik dingen terug en denk,, zooo dat ziet zelf een blinde”maar goed ik leer nog steeds elke dag bij en hoop dat ik ooit foutloos Nederlands kan schrijven. Er waren natuurlijk ook toffe tips bij die ik zeker in dit jaar ga proberen, zoals meer over Happy Plannen posten en mijn blog een kleurtje geven. Ik sta zeker altijd open voor dat soort dingen en ga er zeker werk van maken.
12. Waar zou je meer over willen lezen? Mis je iets op de blog?
Ik moest lachen toen ik een reactie zag van ,,meer katten” jaaa ik zou ook graag meer over mijn jongens willen bloggen maar helaas doen die de gehele dag niet veel meer dan slapen, eten en nog meer slapen. Dat gaat hem zeker niet worden maar ook bij deze vraag kwamen weer heel wat tips waar ik ook werk van ga maken bij voorbeeld : meer boeken ; meer persoonlijke dingen die ik mee maak omtrent boeken;  boekentips; goodies en kastindeling en natuurlijk komt ook even weer de serie maandag terug 😉 dus ik heb heel wat ideeën die ik kan gebruiken om de blog nog leuker te magen dankzij jullie allemaal. Dank jullie wel.
13. Wil je nog iets aan me kwijt?
Hier waren de reacties weer bijna het zelfde ,,ga zo door”; ,,Doe zo voort”; ,,lekker blijven doorgaan” en nog heel wat andere complimentjes. Ik werd bij het lezen best een beetje rood want nogmaals; dit had ik zeker niet verwacht. Ik ga zeker ook dit jaar weer mijn best doen met leuke post’s, unboxingen, win-acties en boekenrecensies. Zolang jullie mij steunen met het lezen van mijn blog zal ik zeker doorgaan.

Zo, dat was wel heel veel tekst zeg. Als ik de uitslag van deze enquête bekijk ben ik toch behoorlijk trots. Trots op mezelf en trots op jou want jij maakt het mogelijk voor mij om over boeken te schrijven. Als jij mijn blog elke keer leest wordt ik er blijer van en uiteindelijk geeft het mij een gevoel van: hier doe ik het voor!
Super bedankt voor het volgen en ik hoop dat je ook in dit jaar ons trouw blijft volgen 😉
Liefs Bibi
INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s