Bookish posts

999 Vragen aan jezelf #3

51. Ben je creatief?

Ja zeker. Ik hou van creatief bezig zijn. Om deze reden heb ik ook een Happy Palnner gekocht want man wat kan je daar de gehele dag lekker mee bezig zijn. Heerlijk knutselen. Ook ben ik erg creatief in dingen bedenken en maken zoals logo’s of nu de nieuwe boekenleggers van lint in mijn Etsy shop. Ik vind het heerlijk m zulke dingen te maken. Met de verkoop verdien ik eigenlijk helemaal niks mee maar daar gaat het mij ook niet om want dat creatief bezig zijn is voor mij een heerlijke afleiding.

52. Stem je?

Nee dat mag ik niet want ik heb geen Nederlandse Nationaliteit.

53. Welke 3 dingen lust je niet?

Broccoli , Asperges soep en rauw vlees ( of rauw biefstuk)

54. Welke 3 dingen zou je veranderen in de wereld?

Het klimaat willen veranderen ( Ozon ) zodat het weer weer normaal is. Geen oorlog en geen honger meer in de wereld.

55. Welke 3 dingen staan er altijd op je boodschappenlijstje? 

brood (van de Jumbo) want daar hebben ze Duits brood. Chips sowieso en kattenvoer want de jongen vreten me het haar van het hoofd.

56. Waarom schrijf je dit hier?

Geen idee eigenlijk. Ik heb het boek gekocht voor een paar jaren omdat het me leuk leek om iets te hebben waar ik even bij mijn eigen leven stil kan blijven staan. Het leven is al druk genoeg en meest neem ik niet eens de tijd om over zulke kleinen dingen na te denken.

57. Wat doe je? 

Op dit moment ben ik werkeloos (ziektewet) want ik kan nog niet zo goed met mijn HSP omgaan. Ik hoop dat ik binnenkort weer een nieuwe opleiding kan beginnen als ervaringsdeskundige in de zorg. Ik wil heel graag ook andere mensen helpen die net zo moeite mee hebben als ik had.

58. Wat ben je?

Hetero

59. Op dit moment verdien ik?

Minder dan ik had gehoopt

60. Wat ben je?

normaal 😉

61.Wat voor werk of opleiding doe je?

Op dit moment niks. Toen ik naar Nederland kwam ben ik meteen de horeca in gegaan en heb al mijn diploma’s gehaald. Ook heb ik leermeester diploma gehaald om leerlingen te kunnen begeleiden. 2015 heb ik dan een nieuwe richting gekozen: Bedrijfsadministratief Medewerker. Dit vond ik echt heerlijk en wou hier eigenlijk meer mee doen. Vanwege omstandigheden moest ik hier mee stoppen maar zou wel heel graag weer in deze sector willen werken.

62. Wat vind je de lekkerste pizza?

Ham, champignons ,salami en heel veel kaas

63. Wat vind je het lekkerste beleg op een boterham?

Boterham worst en kaas

64. Wat is je bloedgroep?

Jeetje, hoe moet ik dat weten?

65. Waar ben je allergisch voor?

Tot nu toe tegen niks, zoveer ik het weet. Wel als ik te veel tomaten eet krijg ik uitslag rond mijn mond maar geen idee of dit dan allergisch is of gewoon komt door de zuur die in de tomaten zit.

66. Welk geloof hang je aan?

Mijn eigen

67. Beschrijf je kledingstijl:

Oh je, deze is nog wel heel moeilijk want ik heb geen bepaald stijl. Ik trek aan wat ik leuk vind. Als ik zin in een jurk heb doe ik dat, anders gewoon spijkerbroek en sneakers. Het is maar net waar ik heen ga en hoe lekker de kleding zit.

68. Welke maniertjes heb je?

Goeie, want ben opgevoed door goeie mensen 🙂

69. Gebruik je een stopwoordje?

Hahahaha… nee

70.  Wat voor accessoires draag je graag?

Ik hou er eigenlijk totaal niet van. Het enige wat ik draag is mijn trouwring aan de linker hand en een zilver armband aan de rechter pols. Oorbellen en een zilver ketting die ik van mijn mannetje voor mijn verjaardag heb geregen. Meest doe ik deze dingen nooit af dus dat is dan ook het enige wat ik draag.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s