Bookish posts

Fairyloot Unboxing; Maart

Hallo allemaal!

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe unboxing.
Deze maand was de jubileum maand van Fairyloot, waardoor de box dit keer lekker paars van kleur was en goed gevuld met goodies.

Helaas hoor ik veel negatieve reacties op deze box, maar ik ben er zelf zeer tevreden over! Oké, er zaten wel wat goodies in waarvan ik dacht van … meh maar ze zijn te overzien.

Benieuwd naar wat er allemaal in zat? Kijk dan snel verder 🙂


20180326_142555.jpg

Als allereerste zit er altijd een spoiler kaart in de doos. Zoals altijd leg ik deze naast me neer en kijk ik er niet naar tot ik de gehele doos heb uitgepakt :p Anders lees je al wat er in zit voor je het überhaupt in handen hebt gehad. And that’s no fun….

De tekening van de spoiler kaarten wordt tegenwoordig gemaakt door de Nederlandse tekenares Tara Spruit… of te wel, Taratjah  ❤ Zij is één van mijn favo artiesten als het gaat om fan-art.

20180326_142708

Het volgende wat ik eruit haalde was de boekenlegger (ik verzamel deze omdat ik super verliefd ben op Tara’s tekenstijl. Ik vind ze zo mooi) met dezelfde tekening als op de spoiler kaart, een blok handzeep en een scented candle ❤

Ik heb persoonlijk niks met zeepjes en heb de vorige handzeep uit de Fairyloot doos nog niet eens opgebruikt MAAR hij ruikt fantastisch ^^ Zelfs door de verpakking heen kan je de zoete geur ruiken en I love it!! Dus deze ga ik ook zeker gebruiken zodra die andere op is. De zeep is gemaakt door Geeky Clean die wel vaker zeepjes en lotions voor Fairyloot ontwerpen.

De geurkaas is meestal mijn favo item in de fairyloot doos (op het boek na) maar dit keer werd hij toch overtroffen door een ander item. Desondanks was ik helemaal in de wolken over het feit dat het een Harry Potter kaars is en HP is altijd goed :p Wel jammer dat hij wat klein is dit keer. Meestal zijn de kaarsen ietsje groter… al is hij zo wel super schattig >.< De kaars is gemaakt door Paper Flames Candle Co.

20180326_142730

Dit zijn van die dingen waar ik dan totaal niet enthousiast van word. Ik hou van boekenleggers dus de boekenlegger hou ik wel maar die button gaat bij mij in het vergeethoekje. Als promotie voor andere boeken hebben ik liever boekjes met de eerste paar hoofdstukken erin.

20180326_142753

De vorige veganistische chocolade melk die in de Fairyloot zat vond ik totaal niet naar chocolade melk proeven en dus ook totaal niet lekker. Daarom ben ik voor deze nieuwe verpakking een beetje huiverig. Ik wil hem zeker wel proberen maar ben bang dat ook deze na één kop choco de prullenbak in verdwijnt.

Ik vind het ook super tof dat ze zoveel veganistische spullen in de doos doen maar ik zou zo nu en dan ook wel eens wat gewone producten willen. Als veganist mag je al zo weinig, dat weet ik maar een keertje een zak met echte cacao poeder zou ook wel fijn zijn ^^ De inhoud van de zak kom bij Eponine weg en de sticker is ontworpen door Till & Dill.

20180326_142811

Hier vielen heel veel mensen over. Dit doosje bevat een stuk touw en een vijftal kurken vlaggetjes waarmee je een slinger kunt maken. Op die vlaggetjes kan je dan foto’s vast pinnen (of boekenleggers, quote kaarten enzovoorts).
Ik snap dat men hier niet zo blij mee is. Op zich kan je er niet veel mee maar zelf vind ik het een hele leuke toevoeging. Hij hangt bij mij zelf al aan de muur :p

Deze vlaggetjes komen bij Paladone weg en zijn het exclusieve item van deze maand.

20180326_151346

Het allerbeste item in deze hele box was voor mij de sjaal met de Shadowhunters runes ❤ Ik begon te gillen als een klein kind toen ik de verpakking uit de box haalde en zag dat er een rune op de stof stond afgebeeld. Ik trok de verpakking stuk, haalde de sjaal eruit en begon op en neer te springen als een ware fangirl xD Ik ben zo blij met dit item! Shadowhunters is mijn grootste fandom. Die boeken zijn mijn leven dus alles wat ik qua merchandise kan krijgen is welkom :p Deze sjaal dus ook ^^

De sjaal is ontworpen door FictionTea Designs.

20180326_142904

Met het boek van de maand was ik ook ontzettend blij! Ik wilde dit boek al heel lang hebben maar toen een vriendin van mij zei dat hij vermoedelijk in de Fairyloot zat heb ik mijn pre-order geannuleerd :p En hij zat er nog echt in ook!!

By day, Sorrow governs the Court of Tears, covering for her grief-maddened father, who has turned their once celebrated land into a living monument for the brother who died before she was born.

By night, she seeks solace in the arms of the boy she’s loved since childhood. But one ghost won’t stop haunting her, and when enemies old and new close ranks against her, Sorrow must decide how far she’s willing to go to win…

Het klinkt zoooooo goed en omdat haar vorige serie (The Sin Eater’s Daughter) steengoed was, wil ik deze super graag lezen dus verwacht hier snel een recensie over ^^


Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s