Recensies

Paper Passion (4)- Erin Watt

These Royals will ruin you.

Easton Royal has it all: looks, money, intelligence. His goal in life is to have as much fun as possible. He never thinks about the consequences because he doesn’t have to.
Until Hartley Wright appears, shaking up his easy life. She’s the one girl who’s said no, despite being attracted to him. Easton can’t figure her out and that makes her all the more irresistible.
Hartley doesn’t want him. She says he needs to grow up.
She might be right.
Rivals. Rules. Regrets. For the first time in Easton’s life, wearing a Royal crown isn’t enough. He’s about to learn that the higher you start, the harder you fall.

3 Bibi Hearts

Cover:

produkt-10003957

Zoals je kan zien past ook deze kaft perfect bij de rest van Erin Watt haar serie. Deze keer is de kleur een donker paars met wit. Ik snap niet zo goed wat een sleutel met het verhaal te maken heeft maar maakt ook niks uit want het gaat om de inhoud van het boek. Ook zie je natuurlijk dat dit de Duitse versie is, ik ben heel erg benieuwd hoe de Nederlandse Uitgever deze cover gaat maken.

royals

 


 

Verhaal:

Easton Royal kan elk meisje krijgen die hij wil alleen niet  Hartley Wright, die Easton gewoon probeert te negeren maar daardoor wordt hij alleen maar nieuwsgieriger en wil Hartley beter leren kennen.

“Paper Passion” is het vierde deel uit de ‘Paper’ serie van Erin Watt.
De eerste drie delen vertellen het verhaal van Reed en Ella en nu is Easton aan de buurt om hem beter te leren kennen.

Toen ik in dit boek begon was ik vol hoop dat dit net zo mega goed zal zijn dan de eersten 3 delen want man wat waren die goed zeg! Helaas merkte ik snel dat dit deel mij niet zo pakte dan de rest wat ik erg jammer vond. De personages waren super uitgewerkt en de schrijfstijl van Erin Watt was weer fantastisch. Alleen kwam het verhaal totaal niet op gang. Het was super langdradig en tot het einde gebeurde eigenlijk totaal NIKS. Tenminste dat is mijn mening. Waar de eerste 3 boeken vol zaten met leugens, seks, geheimen en liefde was dit deel behoorlijk saai.

Personages:

Ik was super nieuwsgierig naar dit deel en Easton, want hij sprak me al in de anderen delen aan. Ik vond hem vanaf het begin erg interessant waarbij hij alles behalve perfect is. Hij weet niet wat hij wil, heeft een drank probleem en is soms onvoorspelbaar, eigenlijk net als zijn broer Reed. Wat ik super schattig vond aan Easton is dat hij eigenlijk totaal niet dom is en best intelligent maar op een of andere manier verprutst hij het altijd toch weer.

Hartley Wright is nieuw aan de  Astor Park en laat Easton ijskoud links liggen maar daardoor wil Easton meer en meer weten wie zij is en welk geheimen zij heeft. Ik moet eerlijk bekennen dat ik Hartley meteen super grappig en leuk vond. Grappig in de zin dat zij wist wat ze wou en dat Easton geen schijn van kans bij haar maakte. Zulke meisjes zijn de besten.

Toch vond ik ook hier dat de personages veel te lang om elkaar heen draaiden. Het kwam totaal niet op gang en ik zat met spanning op HET moment te wachten waar eindelijk iets gebeurde, maar nope….. het kwam gewoon niet.

Conclusie:

Ik was super blij om te horen dat de Royal serie meer boeken bij krijgt uit het zicht van Easton maar snel werd ik toch wat teleurgesteld en weet eigenlijk niet zo goed wat ik hiervan moet vinden. Tot het einde was het langdradig en saai maar ook in dit deel is het Erin Watt gelukt met een schokker te eindigen zodat je met spanning op het vervolg wacht.  Paper Passion is zeker een groot verschil met de eersten drie delen maar wel was ook dit deel best leuk ondanks de minpunten. Easton is alsnog een opwindend persoon met heel wat fouten maar in aanwezigheid van Hartley heeft hij zeker ook een goeie kant. Nu maar afwachten op deel 5 ‘Paper Party’

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s