Geen categorie

Lili’s maart bookhaul

Hallo allemaal!

Het is weer het eind van de maand en dus hoog tijd voor een bookhaul ^^
Deze maand had ik niet een heel groot budget voor nieuwe boeken maar ik heb er toch een paar beauty’s bij mogen kopen ❤

Zo heb ik Schaduwzwart mogen recenseren voor een blogtour. Het Nederlandse deel heb ik echter niet zelf (deze heeft Bibi momenteel verloot tijdens de winacties) omdat ik de Engelse heel graag wilde hebben, en als je Shadowblack koopt dan moet je Spellslinger ook hebben natuurlijk.
Maart was ook een maand van anticipated releases. Tenminste… door mij geanticipeerd. Ik zit al bijna 4 jaar te wachten op Restore Me en mocht hem dan nu eindelijk lezen. Hetzelfde geld voor Obsidio. Die heeft idioot lang op zich laten wachten… naja, zo voelde het :p Omdat ik de foute versie had besteld moest ik nog extra lang wachten maar mag hem morgen of overmorgen toch echt gaan lezen.

IK BEN ZO BENIEUWD!!!


Spellslinger (Vogelvrij)

Spellslinger (Spellslinger, #1)

Er zijn drie eisen om Jan’Tep als familienaam te verdienen. De eerste is kracht om je familie te verdedigen. De tweede is het beheersen van hoge magische kunsten. De derde is simpel, namelijk 16 jaar worden. Het was een paar weken voor mijn verjaardag toen ik besefte dat ik aan geen enkele eis zou voldoen.’

Wanneer je bent geboren als Jan’Tep en bijna 16 jaar wordt, kan je er maar beter op voorbereid zijn om te bewijzen dat je een echte magiër bent. Dat… of een wonder moet onderweg zijn. Maar Kellen rekent op geen van beiden. Hij weet dat hij iets achter de hand moet hebben om niet in volkomen diskrediet te raken bij de Jan’Tep gemeenschap. Dus wanneer Argosi, een zwerver met drie pakken spelkaarten, in het dorp aankomt weet hij dat hij geen andere keuze heeft dan haar hulp te accepteren…


Shadowblack (Schaduwzwart)

Shadowblack (Spellslinger, #2)

Vier maanden nadat Kellen zijn bevolking is ontvlucht, blijkt hij nog slechter te zijn in overleven als vogelvrijverklaarde dan als magiër. En dat zijn enige bondgenoten een opschepperige kaartspeler en een stelende eekhoornkat zijn, helpt ook niet al mee.

Dan ontmoet hij Seneira, een geblinddoekt meisje dat niet blind is. Haar geheimen betrekken Kellen bij een samenzwering van magie, chantage en moord. Het is aan Kellen om de magiër te vinden die verantwoordelijk is voor de slachtoffers van deze mystieke plaag, beter bekend als het schaduwzwart… Kan hij op zijn verstand vertrouwen om in leven te blijven in het land van de Zeven Zanden?


Obsidio

Obsidio (The Illuminae Files, #3)

Kady, Ezra, Hanna, and Nik narrowly escaped with their lives from the attacks on Heimdall station and now find themselves crammed with 2,000 refugees on the container ship, Mao. With the jump station destroyed and their resources scarce, the only option is to return to Kerenza—but who knows what they’ll find seven months after the invasion?

Meanwhile, Kady’s cousin, Asha, survived the initial BeiTech assault and has joined Kerenza’s ragtag underground resistance. When Rhys—an old flame from Asha’s past—reappears on Kerenza, the two find themselves on opposite sides of the conflict.

With time running out, a final battle will be waged on land and in space, heroes will fall, and hearts will be broken.


Restore me (Heel me)

Restore Me (Shatter Me, #4)

Juliette dacht dat ze had gewonnen. Ze nam Sector 45 over, werd benoemd tot opperbevelhebber en heeft haar grote liefde aan haar zijde. Maar ze is nog steeds het meisje dat met één aanraking iemand kan doden – en de hele wereld is binnen handbereik. Wie zal ze worden als het noodlot toeslaat? Kan ze haar gave onder controle houden, of is haar verlangen naar macht sterker?


Uprooted (Ontworteld)

Uprooted

Agnieszka’s volk vertrouwt op een kille tovenaar als beschermer tegen het Woud. Maar deze man vraagt een enorme prijs: een jonge vrouw die hem tien jaar moet dienen, een lot dat haast net zo verschrikkelijk is als in het Woud terechtkomen. Het volgende keuzemoment nadert en Agnieszka is bang. Ze weet- iedereen weet- dat de tovernaar haar beste vriendin Kasia zal nemen: de mooie, sierlijke, dappere Kasia, die alles is wat zij niet is. Maar Agnieszka vreest de verkeerde dingen. Want het is niet Kasia die de tovenaar kiest…


State of Sorrow

State of Sorrow

By day, Sorrow governs the Court of Tears, covering for her grief-maddened father, who has turned their once celebrated land into a living monument for the brother who died before she was born.

By night, she seeks solace in the arms of the boy she’s loved since childhood. But one ghost won’t stop haunting her, and when enemies old and new close ranks against her, Sorrow must decide how far she’s willing to go to win…

Be swept away by the dark and dangerous new world from Melinda Salisbury, bestselling author of The Sin Eater’s Daughtertrilogy


Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Een gedachte over “Lili’s maart bookhaul

  1. Mooie boeken heb je gekocht/gekregen. Ik ben echt heel benieuwd naar Restore Me/ Heel Me. Ik heb gisteren The State of Sorrow gekocht en ik kan niet wachten om hem te lezen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s