Bookish posts

999 Vragen aan jezelf #5

91. Hoeveel zwemdiploma’s heb je? 

Uhm geen een eigenlijk. In Duitsland bestond zoiets vroeger niet. We hadden wel zwemlessen enzo maar geen diploma voor gekregen.

92. Hoeveel paar schoenen heb je?

Minder dan boeken, hahahaha. Uhm even tellen hoor…. 21 paar schoenen

93. Hoeveel geld staat er op jou rekening?

Veel te weinig, hahahaha

94. Hou je van zwemmen?

Eigenlijk wel ja. Toen ik nog jonger was ging ik in de zomervakantie elke dag zo’n 2km zwemmen maar nu ik hier geen ‘meer’ meer heb zwem ik eigenlijk nooit meer.

95. Kun je tegen kietelen?

Jep ik kan er heel goed tegen.

96. Lig je graag in de zon?

Ja en nee. Zoals je misschien weet ben ik totaal geen zomer mens dus een paar uren in de zon liggen vind ik prima maar dan wil ik ook snel weer naar binnen. Ik kan gewoon niet tegen de warmte. Wel vind ik het erg mooi als ik bruin ben 😉

97. Heb je een goed gebit?

Jazeker. Om het halfjaar naar de Tandarts en tanden schoon laten maken. Ik had in 10 jaar maar 1 klein gaatje. Ik poets elke dag 2 keer en gebruik elke keer tandenstokers.

98. Heb je weleens iets gebroken?

Hahahaha, eigenlijk had ik hier nee kunnen schrijven maar helaas na 29 jaar zonder iets gebroken te hebben is mijn antwoord helaas nu wel ja. Valk voor de kerst afgelopen jaar heb ik 2 tenen van me gebroken als ik keihard tegen de deur ben aangelopen. Allemachtig wat deed dit zeer.Ik hoop dat dit de eerste en laste keer is dat ik iets heb gebroken.

99. Heb je weleens iets gestolen?

Nee nog nooit. Ik kan gewoon alles kopen wat ik wil dus hoef ik nooit te stelen.

100. Rook je?

Jazeker. soms veel te veel maar ja dat is dus dan ook mijn enige verslaving.

101. Heb je gerookt?

Zie boeven

102. Heb je ooit drugs gebruikt?

Oh boy ook hier is het antwoord helaas ja. Toen ik met 18 in een moeilijke periode zat was ik heel erg drugsverslaafd. Ik geloof was ik toen niet naar Nederland verhuist  had ik nu niet meer geleefd. Sinds dien nooit weer drugs gebruikt, waarbij toen ik 21 was heb ik op mijn verjaardag een joint gerookt maar werd er toen zo moe dat ik meteen in slaap veel dus voor mij heeft dit totaal geen nut.

103. Heb je ooit een man geslagen?

Niet dat ik weet.

104.  Heb je ooit een vrouw geslagen?

Jep ook dit heb ik gedaan. Jeetje wat ben ik een bad-ass zeg 🙂 hahaha, nee maar ik had wel eens een gevecht met een meisje op het strand. Ze was toen verliefd geweest op mijn vriend en we lagen lekker in de zon te bakken. Ze liep heel vaak aan ons langs en maakte me met opzet nat. Dus ik had eerst vriendelijk gevraagd of ze niet ergens anders langs kan lopen maar toen kwam er ruzie. Ik heb haar als eerste laten slaan want dan is het alleen maar zelfverdediging. Het eindresultaat was voor mij een dikke lip maar zij had een blauw ook en een gebroken neus. Ups….

105. Heb je een goeie band met je ouders?

Ja en nee. Het is lastig om allemaal uit te leggen maar laat ik het zo zeggen, mijn ouders waren heel erg jong toen ze mij kregen en mijn kindsheid was niet altijd gemakkelijk. Ik zie mijn moeder en vader eerder als vrienden.

106. Ben je weleens gearresteerd?

Nope nog nooit.

107. Heb je in de gevangenis gezeten?

Nee, hoe dan als ik nog nooit ben gearresteerd.

108. Ben je weleens in de gevangenis geweest?

Jep op visite bij mijn stiefvader nummer 1. Hij was (en is misschien nog steeds) een beste crimineel en zat voor 6 jaar in de bak. We waren wel in de eersten paar manden elke week op visite tot mijn ouders gingen scheiden.

109. Welk 3 worden omschrijven jou het beste?

Koppig, grappig en eerlijk

110. Welk 3 dingen zoek jij in een partner?

steun, vertrouwen en liefde

 

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s