Bookish posts

999 Vragen aan jezelf #6

111. Welke 3 dingen doe je met een computer?

bloggen, online winkelen en creatief bezig zijn

112.  De balans in leven is als volgt te omschrijven:

Precies goed. Op dit moment werk ik dus niet en kan me volop concentreren op mijn herstel plus lezen en bloggen.

113. Hoe vervoer je jezelf over het algemeen?

Met de auto natuurlijk. Ik ben sinds ik 18 ben nooit meer met een bus of openbaar vervoer gegaan. Nu zou ik niet eens meer weten hoe dit moet hahaha

114. Welk natuurramp zou je zeker niet willen?

Mh dat is een lastige vraag, ik denk eigenlijk dat elk natuurramp heel erg is en ik deze niet mee wil maken. Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik vaak documentaties op TV kijk over Tornado’s . Prachtig natuurrampen om te zien en eigenlijk wil ik er een nog eens in het echt zien. Alleen altijd erg dat er zo veel mensen gewond raken en alles verliezen.

115. Op wie lijk je het meest?

Mijn moeder. Er bestaat zelf een foto van haar toen ze zo oud was als ik nu en iedereen denkt steeds dat ik dit ben, dus ja ik kan wel zeggen dat ik sprekend op mijn mama lijk.

116. Wat is je favoriete provincie?

Friesland natuurlijk!! Ik heb een keer voor een paar manden in Overijssel gewoond maar vond er echt helemaal niks aan.De mensen daar waren erg stug en snapten nooit mijn humor , hahaha… dus toen ben ik heel snel weer terug verhuist naar Friesland.

117. Welk filmgenre spreekt je het meest aan?

Oh ha… dat zijn er wel een paar eigenlijk. Ik hou sowieso van romantiek films en fantasy maar af en toe een goeie horror of thriller is ook nooit verkeerd. Waar ik totaal geen fan van ben zijn oorlogsfilms en western.

118.  Wat heb je vroeger verzameld?

onlineImage

Uhm ik weet niet of jullie dit hier in Nederland ook hadden maar wij in Duitsland hadden vroeger ‘Diddle Maus’ waar ik heel erg gek op was. Man ik had echt alles ervan.

Knuffels, pennen, agenda’s , stikkers en en en.. alles wat er maar was had ik. Eerlijk is eerlijk ik mis dit wel want het was echt super gaaf en schattig.

119. Wat zou je nog graag verzamelen?

Uhm, weet ik eigenlijk niet zo goed. Ik verzamel nu al heel veel spullen wat met boeken te maken heeft en ik vind het wel goed zo. Hou niet zo van verzamelingen die dan uit de hand lopen (zoals je vaak op TV ziet).

120. Welk hobby’s had je als kind?

Dansen en gewoon buiten zijn.

121. Welk hobby’s heb je nu?

Lezen, fotografie en creatief bezig zijn

122. Wat zou je nog willen leren?

Wat niet? Ik vind men is nooit te oud om dingen te leren. Elke dag leer ik nog dingen bij.

123.  Wat vond je het leukste verjaardagscadeau ooit?

uhm ik vind alles altijd leuk, een favoriete heb ik eigenlijk nooit. Ik vind het super leuk als mensen zelf iets knutselen of als ze mij geld geven dat ik dingen kan gana kopen die ik graag zou willen hebben. Ik vind sieraden helemaal geweldig die ik vaak van mijn man krijg en gewoon kleding. Dus ja mij maak je snel blij met alles eigenlijk

124. Van welk spel of speelgoed zou je willen dat je het nog had?

Mijn Matchbox auto’s ❤ man wat was ik verliefd op deze dingen. Ik had vroeger nooit interesse in poppen of van dat meisjes speelgoed. Je had me gewoon auto’s kunnen geven en ik was de gehele dag zoet ermee. Ik wou dat ik alle ouden auto’s weer eens had voor het verzamelen.

125. Wat is je vroegste herinnering?

jeetje wat voor vragen zeg. Ik heb werkelijk geen enkel idee. Als ik echt goed mijn best zou doen zou ik zeggen dat het een dag was toen ik met mijn familie naar een museum ben gegaan in Berlijn. Hier kan ik me nog best veel van herinneren.

Kies:

127. Binnen of Buiten

128. Bankhangen of Stappen

129. Ketchup of Mayonaise

130. Bellen of sms’en

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s