Geen categorie

Serie Maandag – Dynasty

Genre Soap
Speelduur 42 minuten
Hoofdrollen Elizabeth Gillies
Nathalie Kelley
James Mackay
Robert Christopher Riley
Sam Adegoke
Rafael de la Fuente
Alan Dale
Grant Show
Intromuziek Bill Conti
Land van oorsprong Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
Taal Engels
Uitzendingen
Start 11 oktober 2017
Afleveringen 17

Dynasty is een Amerikaanse soapserie, gebaseerd op de succesvolle gelijknamige soap uit in de jaren tachtig. De serie wordt uitgezonden op de Amerikaanse zender The CW en een dag later zijn de afleveringen ook beschikbaar op Netflix.

dynasty-cw-season-1-ratings-canceled-renewed-590x295

Verhaal:

Fallon Carrington, de dochter van de rijke Blake Carrington betrapt haar vader met zijn nieuwe vlam Cristal. De twee trouwen, zeer tegen de zin van Fallon en Blake geeft zijn nieuwe vrouw een promotie in het bedrijf Carrington Atlantic, die Fallon wel zag zitten. Fallon besluit een nieuw bedrijf op te richten met Jeff Colby en ziet Cristal als haar aartsvijand. De opportunistische neef van Cristal, Sam komt naar de bruiloft en dreigt het duistere verleden van Cristal te onthullen.

Mijn Mening:

Gaaf. Echt gewoon heel erg leuke serie. Ik was een tijdje terug ziek met griep en ging weer op zoek naar een nieuwe serie die ik kon kijken. Toen kwam ik Dynasty tegen op Netflix en zette hem gewoon aan. Meteen naar de eersten 10 minuten was ik verkocht. Je kan het een beetje vergelijken met Gossip Girl. Ik geloof dat ik de beschikbaar staande afleveringen binnen 2 dagen heb gekeken. Het is een spannende serie met ontzettend leuke personages, heel veel intriges en leugens. Echt een hele dikke aanrader als je op zoek bent naar een serie war je niet heel veel moet opletten maar die heerlijk wegkijkt. Ik ga deze serie zeker verder volgen want ik ben fan geworden.

download

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s