Bookish posts

999 Vragen aan jezelf #8

150. Ben je bang voor de dood?

Ja en nee. Ja want ik kan me niet voorstellen om er niet meer te zijn. Om niet meer te denken, voelen en te bestaan en nee omdat ik het leven al vermoeiend genoeg vind en tegenwoordig wordt het alleen maar erger overal dus ik vind het wel goed zo als mijn tijd is gekomen.

151. Geloof je in leven na de dood?

Jazeker, ik denk serieus dat er nog iets is.

152. Heb je weleens een auto-ongeluk gehad?

Uhm ik niet direct maar ik zat wel in de auto toen ik en mijn ouders een ongeluk hadden.

153. Is er buitenaards leven?

Mhh.. wie weet. Ik kan me niet voorstellen dat de aarde de enige planeet is waar leven op bestaat en omdat het allemaal zo groot is ga ik er zeker vanuit dat er ergens nog leven bestaat.

154. Geloof je in de evolutietheorie?

Jep

155. Lees je je horoscoop?

Nee. Vroeger wel elke dag gedaan maar nu niet meer. Wordt er alleen maar onrustig van.

156. Geloof je in reïncarnatie? 

Jep zeker weten. Ik lees vaak van die verhalen waar kleine kinderen dingen benoemen uit een vroeger leven die ze echt niet kunnen weten. Ik denk dat onze ziel gewoon in een nieuwe lichaam komt en dat we dan opnieuw gaan beginnen.

157. Ben je racistisch?

Ja en nee. Het klingt nu heel erg maar ik zal het even uitleggen. Ik heb totaal niks tegen buitenlanders want ja ik ben er zelf wel eentje maar ik vind dat iedereen zich moet aanpassen aan de normen en waarden van het land. Ik vind dat mensen die hier heen komen niets mogen eisen zoals hun geloof opdringen en zeuren over de cultuur in het land. Als je hier komt hoor je je gewoon aan te passen en als het je niet bevalt mag je wat mij betreft weer oprotten naar je eigen land.

158. Vind je jezelf sociaal?

Eigenlijk wel ja

159. Hou je van gezelligheid?

Ja zeker weten maar ook alleen maar tot een bepaald punt. Soms kan het voor mij nog best lastig zijn vanwege de prikkels allemaal en dan wil ik weer rust hebben om me heen.

160. Welke 3 dingen vind je niet leuk aan je moeder?

 • snel beledigt
 • altijd in de aanval
 • meeloper

161. Welke 3 dingen vind je niet leuk aan je vader?

 • zet mijn broertje altijd op eerste plek
 • dat hij zover weg woont
 • dat hij door zijn medicijnen achteruit gaat en soms erg irritant is

162. Welke 3 karaktertrekken heb je van je ouders geërfd?

 • koppigheid
 • temperament
 • gezelligheid en altijd klaar voor een praatje

163. Wat doe je het liefste?

 • Eten
 • Slapen
 • Socializen
 • Reizen
 • Werken
 • Niks

164. Ik ben iemand die:

 • humor heeft
 • een geheim kan bewaren
 • alles als laatste weet
 • goed kan luisteren
 • goed advies geeft
 • voor je opkomt
 • recht voor zijn rap is
 • het initiatief neemt
 • verjaardagen onthoudt
 • altijd te laat is
 • de centjes in de gaten houdt
 • dingen leent
 • dingen uitleent
 • feestjes geeft
 • de BOB is
 • dingen kan maken

165. Welke vond jij het leukst?

 • Kleuterschool
 • Basisschool
 • Middelbare school
 • Hoger nderwijs

166. Wat was je favoriete knuffel?

Teddie beer

167. Wat was zijn of haar naam?

Bruno

168. Hoe was je eerste dag op de basisschool?

Oh god, ik heb werkelijk geen enkel idee. Ik geloof dat ik het best eng vond allemaal maar ik had ook meteen een beste vriendin gevonden met die ik 7 jaar alles heb beleefd. Dus uiteindelijk had ik denk ik wel een super eerste schooldag gehad.

169. Wat was de naam van de basisschool?

Geschwister Scholl Grundschule

 

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s