Geen categorie

Serie Maandag – Ghost Wars

Genre
Created by Simon Barry
Starring
Country of origin
  • United States
Original language(s) English
No. of seasons 1
No. of episodes 13 (list of episodes)
Production
Executive producer(s)
Running time 42–43 minutes
Production company(s)
  • Nomadic Pictures
Release
Original network Syfy
Picture format
Original release October 5, 2017 – present

0d72835e10783555b746c6a5966ba17fea179a04

Verhaal:

Ghost Wars speelt zich af in een afgelegen stad in Alaska dat is overlopen met paranormale krachten. De serie focust zich op de plaatselijke verstotene Roman Mercer, die de vooroordelen van de stad en zijn eigen demonen moet zien te overwinnen, als hij zich moet wapenen tegen zijn onderdrukte psychische krachten en iedereen moet redden van een massa spoken die dreigen iedereen te vernietigen.

Mijn mening:

Mhhh… Dit is een zekere twijfelgevalletje. Zoals ik afgelopen week al zei was ik ziek en ging dus op zoek naar nieuwe series. Toen kwam ik Ghost Wars tegen en de samenvatting leek me wel leuk. In het begin was het wat lastig om erin te komen want je krijgt niet echt goed mee wat er nou eigenlijk spelt en wat de bedoeling is. Het is heel vaag opgebouwd maar naarmate je meer afleveringen hebt gekeken snap je het wel. In het midden van seizoen 1 wordt het dan echter behoorlijk vreemd. Ik vond de opmaak van Ghost Wars in het begin mega goed en en er begon ook echt een verhaal te komen die ik persoonlijk super tof vond maar opeens draaide het om 180 graden en het werd alleen maar vaag. Ik weet niet hoe ik het anders moet beschrijven. De plottwist was voor mijn smaak behoorlijk veer gezocht en het einde van seizoen 1 totaal niet leuk. Tja , ik weet dus nog niet zo goed wat ik met deze serie aan moet.

Misschien komt er nog een 2e seizoen , die ik zeker een kans ga geven want ik het begin was er en als de makers terug naar de oorsprong gaan dan heeft het zeker groot potentiaal. Op dit moment krijgt deze serie van mij 3 sterren.

film-star-rating-three-stars

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s