Bookish posts

Original vs. German #34 – Never Fade

Je ziet het eigenlijk elke keer, dat als een boek word uitgegeven in een andere taal, de boek covers nog behoorlijk kunnen verschillen. Persoonlijk is dat voor mij elke keer weer een groot dilemma. Welk boek ga ik kopen? Ga ik alle kopen, omdat ik de covers zo mooi vind? Ik heb dan ook wel een paar boeken dubbel in de kast staan vanwege deze reden. Omdat ik vaak Duitse boek covers op sociaal media deel en daar allemaal leuke berichten op krijg, laat ik jullie elke week mee genieten van een beetje Duitse boekencultuur. Deze week heb ik dit voor jullie.


Never Fade – Alexandra Bracken

The Darkest Minds-trilogie 2
Soms kan het tonen van je ware gezicht je dood betekenen…

Ruby heeft nooit gevraagd om de superpowers die haar bijna het leven kostten. Nu moet ze die dagelijks gebruiken in haar strijd om een corrupte regering ten val te brengen en om in de gedachten van haar vijanden in te breken. De andere leden van de Children’s League zien haar als hun leider, maar Ruby weet diep vanbinnen wat ze werkelijk is: een monster.

Engels (l) en Duits (r)

Neeee… why? Waarom doen mensen dit? Kijk die super mooie Engelse cover dan!Op zulke momenten baal ik als een stekker dat ik geen Engels lees want ik weet heel zeker dat deze boeken serie prachtig zal staan in de kast. Ik snap dan ook sommige uitgevers totaal niet. Hoe kom je nou van dit geweldige cover op een nietszeggende zoals de Duitse editie? HOE DAN? Ik kan hier serieus om gaan janken want ik wil de boeken zo graag lezen en hebben maar alle covers (NL en DE) spreken me dus totaal niet aan. Ik weet het, ik weet het… het gaat niet altijd om de kaft maar om het verhaal wat erin zit. Klopt maar wees eerlijk..het oog wil toch ook iets?

Tja hier moet is dus nog steeds goed over nadenken welk editie ik ga aanschaffen. Heb jij deze serie al gelezen trouwens?

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s