Bookish posts

Gastblogger; CB unboxing ACOFAS

Hallo allemaal!

Ook vandaag hebben we weer een leuke gastblogger die voor jullie een unboxing heeft geschreven over de ACOFAS box (nou ja… zak) van Celebrate Books 😀 Bibi en ik hadden deze beide niet gekocht dus wat is er dan beter om een gastblogger te vragen om een leuk stuk erover te schrijven.

Dit keer schreeft Kimberley een unboxing en heeft zijn foto’s gemaakt van alles wat er in zat. Wil je de inhoud graag zien en weten wat Kimberley ervan vond? Scroll dan snel naar beneden, maar wees gewaarschuwd! Er staan hieronder dus spoilers voor de box/zak.


Afbeeldingsresultaat voor celebrate books logo

Yes! Eindelijk de Celebrate Books box. Dit is natuurlijk de ACOFAS box die ik in Februari heb besteld. We gaan meteen aan de slag.

Het was deze keer niet een doos maar een grote zak. Daar is niks mis mee maar wel een risico met open maken. Het zat ook echt goed dicht geplakt.

Heel voorzichtig met de schaar aan de slag want het deken is het eerste dat je ziet dus als je niet op let dan knip je IN het deken.

Het volgende dat ik tegenkom zijn de kwartet kaarten. Dit is mijn eerste set en het zijn Royals. Hier heb ik dus niks mee maar een leuke toevoeging!

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan! Het item waar ik voornamelijk (samen met het deken) de box voor heb besteld. De mok. En wat is die gaaf! Ik heb toevallig ook een kussen met deze tekst dus dat matcht helemaal.

Het volgende dat ik tegenkom is een lippenbalsem van Mor! Ik heb de lippenbalsem meteen uitgeprobeerd en het smeert erg fijn.

Dan hebben we nog de Quote kaarten! Met mooie art van Rhysand. Die kunnen natuurlijk nooit kwaad in de kast om naar te kijken.

Een boekenlegger. Heel mooi ❤ (Notitie van Lili; Dit is de art print die ook in de special edition van ACOFAS zit)

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan natuurlijk het boek! En het deken!

Ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben over deze box. Er zit geen onzin in. Geen dingen die in de prullenbak verdwijnen en ik persoonlijk vind alles echt heel leuk. Dikke pluim voor CB!


Liefs Kim!

FireFly_logo_DEF-02.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s