Bookish posts

Bibi’s Unboxing

Donderdag avond hebben we niet alleen het 1-jarig bestaan van de ABC Boeken-club gevierd maar was het ook tijd om onze swap-boxen uit te pakken. Omdat het bij de bijeenkomst zo gezellig was dat we al dik over de tijd zaten, hebben een paar meiden besproken dat we er een unboxing party gaan maken bij Grietsje thuis. We waren in totaal met 6 meiden en gingen om de beurt ons box openen. Helaas ben ik helemaal vergeten toen foto’s te gaan maken want het was super gezellig maar geeft helemaal niks, ik heb het vandaag allemaal op de foto voor jullie gezet.

Sowieso nog een dikke dank aan Aukje van Reading Journal die mij had getrokken en er een waanzinnig pakket heeft gemaakt. Er zat serieus helemaal niks in wat ik niet geweldig vond ❤ … dus meid nogmaals heel erg bedankt.

31870984_1724424857624363_4106866394363068416_nIk kreeg van Aukje dit pakket in de hand gedrukt. Wow wat was dit schattig zeg. Ik zei al tegen haar dat ik het cadeaupapier echt super cute vond en ook leek de doos zelf ook net een vogelhuis.

Toen ik een keer het paper eraf had en de doos open moest ik toch behoorlijk hard lache want de complete doos zat bomvol met confetti …hahaha was ik thuis had ik dit door de gehele boekenkamer laten gaan maar omdat we bij Grietsje waren wou ik haar dit niet aandoen dus begon ik heel voorzichtig een cadeautje na het andere uit d doos te vissen. Lili was zo lief en heeft uiteindelijk alles in een vuilniszak gestopt zodat het niet teveel rommel werd.

Ze heeft een schattig quote kaart erin gestopt dat erg lijkt op ACOTAR serie, wat ik mega gaaf vond want ik zei al dat ik er nog niet zoveel spullen van had. Ook vond ik in een kleine doos deze 2 buttons die ze voor mij heeft laten maken ❤ ohhhhhh wat vind ik die geweldig. Ik zit alleen nog te denken waar ik die aan vast ga maken. Op dit moment liggen ze te stralen in de boekenkast.

31957096_1724487564284759_194614241016152064_n Toen kwam ik dit tegen. Iets lekkers voor s’avonds als ik op de bank hang en een boek of tv aan het kijken ben. Een heerlijke Vanille- Cola en mijn favoriete chips smaken (paprika & naturel) .

Als je me blij wil maken is deze combi altijd prima.

 

Het volgende wat ik uit ging pakken waren deze 2 kaarsen. Check dit dan hoe mooi. Ze mogen dan niet boek gerelateerd zijn maar ohhhhhh wat ruiken ze lekker. Mijn favoriete van die 2 is de Sea Salt Mist… die ruikt echt alsof je s’ochtends naar het strand gaat en een lichte wind staat. Heerlijk die geur & nee niet alleen omdat ze blauw is 😉

31901765_1724487487618100_1386922021656461312_o

Aukje wist dat ik gek ben op boekenleggers en heeft me hier dus ook erg blij mee gemaakt. Er zaten 3 magneet boekenleggers in met het thema ‘Cat’waar is sowieso heel erg blij mee ben want katten zijn echt mijn alles en natuurlijk nog papieren boekenleggers die ik nog niet in mijn toch al te grote verzameling had liggen.

Zoals je kan zien was de doos behoorlijk goed gevuld en ik was nog lang niet klaar met uitpakken. Deze 2 MEGA kussen-hoesjes zaten ook in het pakket. OMG wat ben ik hier gek op. Night Court en Rattle the Stars. Deze gingen natuurlijk vandaag meteen op mijn leesbank in de boekenkamer.

Als volgende pakte ik een totebag uit met bijpassend klein tasje…. jaaaaaaaaaa ik ben gek op totebag’s er verzamel die ook. Deze had ik ook nog niet en kan nu lekker bij de rest gaan hangen. Met het kleine tasje weet ik nog niet zo goed wat ik ermee ga doen maar die komt zeker heel goed van pas. Ook zat er een zelf geknutseld pen in in de vorm van een roos. Jeetje wat is die prachtig zeg. Ik had begrepen dat het Aukje haar ding was en dat iedereen die ooit een box van haar krijgt zo een pen kan verwachten. Heel leuk idee en ik heb hem meteen bij mijn Beauty and the Beast verzameling gelecht want daar pas die perfect bij.

Waar ik echt behoorlijk zat van te kijken waren deze 2 schattige boxen die zij ook zelf heeft geknutseld. Check dit dan!!!! Ik heb gewoon nu 2 doosjes van de Night Court. Elk steentje is apart gezet en hier zit zo ontzettend veel moeite en liefde in dat ik echt nog steeds sprakeloos van ben. Ze heeft het prachtig gedaan en ook deze 2 boxen staan nu te pronken in de boekenkast.

Komen we nu bij de boeken waar het eigenlijk om draaide. Ik had deze keer een best gemakkelijk wenslijst gedaan want ik wou het mijn maatje deze keer niet te moeilijk maken.

Jouw perfecte jaar – Charlotte Lucas

31912144_1724486850951497_5129714831590424576_n

Jouw perfecte jaar is het beste cadeau dat je aan je vriendin, je vriend of jezelf kunt geven.
Een heel jaar lang alleen maar fijne afspraken in je agenda, zoals ‘picknicken met beste vriendin’, ‘lezing van lievelingsauteur, `taart eten in het Petit Café’. Zou dat geen fantastisch cadeau zijn?
Precies zo’n cadeau vindt Jonathan op nieuwjaarsmorgen. Aan zijn fietsstuur hangt een tas met daarin een ingevulde agenda. Alleen weet hij zeker dat die agenda niet voor hem bedoeld is. Het handschrift roept warme herinneringen op waardoor hij zich verantwoordelijk voelt om de maker van de agenda te vinden. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn voor iemand met zo’n gestructureerde geest als de zijne?

In het diepe – Estelle Maskame

31924969_1724486960951486_1782850541001375744_n

Een jaar geleden viel MacKenzie als een blok voor de scheve glimlach van Jaden. Maar nu is alles anders. Een tragisch ongeluk heeft Jadens familie verwoest. En ondanks haar gevoelens kan Kenzie het niet aan om nog een familietragedie te doorstaan met Jaden. Dus loopt ze van hem weg. Maar als ze hem na een jaar toevallig weer tegenkomt, realiseert ze zich dat ze haar gevoelens voor hem niet langer kan negeren. Maar zal MacKenzie de sprong in het diepe durven te wagen?

Zo dat was de box en man wat ben ik verwend zeg. Heerlijk. Nogmaals heel erg bedankt Aukje voor de moeite en liefde die jij in deze box hebt gestopt. Ik ben hier super blij mee.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s