Geen categorie

Serie- Maandag Lost in Space

Genre
Created by Irwin Allen
Developed by Matt Sazama
Burk Sharpless
Starring
Composer(s)
Country of origin United States
Original language(s) English
No. of seasons 1
No. of episodes 10 (list of episodes)
Production
Executive producer(s)
Location(s) Vancouver, British Columbia
Cinematography Sam McCurdy
Running time 47–65 minutes
Production company(s)
  • Sazama Sharpless Productions
  • Applebox Entertainment
  • Synthesis Entertainment
  • Clickety-Clack Productions
  • Legendary Television
Distributor Netflix
Release
Original network Netflix

lost-in-space-th

Lost in Space is een Amerikaanse science-fiction web-tv-serie gebaseerd op een oudere serie van de gelijknamige reeks uit 1965. Je volgt  de avonturen van de familie Robinson die ruimtekolonialisten zijn maar wiens ruimteschip uit koers raakt. Ze belanden op een planeet die precies lijkt als onze aarde maar niks is minder waar.

Het is geschreven door Matt Sazama en Burk Sharpless en bestaat uit tien afleveringen. De serie wordt geproduceerd door Legendary Television, Synthesis Entertainment, Clickety-Clack Productions en Applebox Entertainment, met Zack Estrin als showrunner. De serie werd uitgebracht op 13 april 2018 op Netflix.

maxresdefault

Mijn mening:

Jep definitief een serie om te volgen. Ik zag dat deze serie gebaseerd is op de gelijknamige tv serie uit 1965. Dit was dan ook de reden waarom ik deze ging proberen want net zoals bij Dynasty vond ik de remake bijzonder goed. Dit is ook hier het geval. Vanaf het begin zit je er midden in en leef je mee met de familie Robinson. Man wat een actie, intriges, leugens en nog veel meer. Ik heb de serie dan ook binnen 2 dagen uitgekeken wat niet moeilijk is want het eerste seizoen heeft maar 10 afleveringen. Het leukste aan de gehele serie vond ik de band tussen Will en de robot…. ach wat was dit leuk zeg. Toen er in aflevering 7 iets gebeurt moest ik een klein beetje huilen want dit had ik totaal niet aan zien komen.

Normaal ben ik totaal niet van series waar het om space-ships, ruimtevaart of dat soort dingen gaat maar deze heeft me positief verrast.

4-star

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s