Bookish posts

Unboxing Fairyloot; April

20180220_131014

Heey hallo allemaal!!

Vandaag is het de beurt aan Fairyloot om te unboxen….. is dat een woord?
Anyyywaayyyy. Ik kreeg deze maand weer een Fairyloot box over de drempel. In eerste instantie was ik niet zo heel enthousiast over de April Box. De beschrijving deed me niet zo veel dus mijn “HEBBE HEBBE HEBBE” gevoel was ver te zoeken.

Maar! Fairyloot struck again en ik was totaal verrast door alle goodies en het boek wat in de box zat. Wil je weten wat er in zat? Scrol dan snel naar beneden ^^.

20180508_192642

Het eerste wat ik uit de Whimsical Journey’s box haalde was deze super mooie reismok met de landkaart van Narnia erop *insert heart-eyes here*. Hij is echt super mooi! En de dop kan je eraf draaien i.p.v. trekken waardoor hij ook nog aantrekkelijk is om te gaan gebruiken.

20180508_192702.jpg

20180508_192652

Ik zag zo’n landkaart bij een vriendin van mij aan de muur hangen en was toen opslag verliefd. Wilde graag ook zo’n soort landkaart hebben (van Middle Earth of misschien wel Erilea of Prythian) en nu heb ik er één 😀 Heb er dan wel niet eentje aan de muur nu maar vind deze veel leuker ^^.

20180508_192744

Het volgende item wat ik uit de box haalde was deze ontzettend mooie tote-bag van Stella’s Bookish Art. Het is een quote uit The Hobbit. Ik moet dat boek nog steeds lezen (jaaa ik weet het ik moet me schamen… xP) maar de quote is mij maar al te bekend. Al sinds ik een klein Lilietje was ben ik verslaafd aan de LOTR films en heb zo alles wat ook maar een beetje met J.R.R Tolkien te maken heeft opgezocht en proberen te lezen. Ik zeg proberen wat heb er meestal nogal moeite mee.

Wil zijn werk zo graag lezen, tho….

20180508_192808

Het volgende item (wat bijna maandelijks in de box zit) is de kaars. Dit keer is het een karakter kaars met de geur zoals de auteur hem beschrijft. Leif is namelijk de mannelijke hoofdpersoon in het boek wat deze maand in de box zit. De kaars ruikt echt heel lekker ❤

20180508_210019

Ik was ook heel blij met dit item 😀 Het is een label die je aan je koffer kan hangen zodra je op reis gaat. Deze is perfect voor mijn uitje naar Yalc in London komende juli. Het is namelijk een label gebaseerd op Fantastic Beast and Where to Find Them. Perfect voor de reizende boekenwurm :p

20180508_192912

Daarna haalde ik deze drie kleine items eruit. Nou ben ik heel eerlijk, dat notitieblokje ga ik niet gebruiken MAAR HET IS THE DARKEST MINDS dus ik was wel even behoorlijk aan het fangirlen xP De BlackJack pin is gebaseerd op de Percy Jackson en gemaakt door Taratjah 😀 Die krijgt dus een mooi plekje op mijn weekendtas die ik elke keer mee naar werk moet slepen, net zoals de button die gebaseerd is op het nieuwe boek van Amanda Foody.

20180508_192944

Deze mooie art-print zat ook in de box. Hij is ontworpen en gemaakt door Fictiontea Designs en hij gaat zeker bij mij aan de muur. Al mijn favoriete fantasy plaatsen staan erop ❤ ❤

20180508_193005

Ongeacht mijn twijfels toen ik de beschrijving van de box las, ben ik echt heel benieuwd naar dit boek. Het zit vol met Noorse mythologie en ik ben een mythologieën nerd dus alles wat ik leren kan over de Noorse mythologie… I want it. Dit boek lijkt me zooooo gaaf.

Goodreads link.

The ancient land of Éirinn is mired in war. Ciara, Princess of Mide, has never known a time when Éirinn’s kingdoms were not battling for power, or Northmen were not plundering their shores.

The people of Mide have thankfully always been safe because of Ciara’s unearthly ability to control her enemies’ minds and actions. But lately, a mysterious crow has been appearing to Ciara, whispering warnings of an even darker threat. Although her clansmen dismiss her visions as pagan nonsense, Ciara fears this coming evil will destroy not just Éirinn, but the entire world.

Then the crow leads Ciara to Leif, a young Northman leader. Leif should be Ciara’s enemy, but when Ciara discovers that he, too, shares her prophetic visions, she knows he’s something more. Leif is mounting an impressive army, and with Ciara’s strength in battle the two might have a chance to save their world.

With evil rising around them, they’ll do what it takes to defend the land they love…even if it means making the greatest sacrifice of all.

Als ik geen recensie exemplaren had liggen die gelezen moeten worden, wist ik het wel :p Ik wil deze zo graag gaan lezen. Heb hem daarom maar even verstopt tot ik mijn TBR wat weggewerkt heb en dan mag ik hem lezen ^^


Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s