Bookish posts

Book Tag #5

Hallo allemaal!!

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Book Tag Tuesday en voor deze week heb ik een leuke tag erbij gepakt die voor mij heel wat moeite koste om te doen xD.
Voor deze tag moest ik namelijk 20 karakters op een lootje schrijven en vervolgens per twee trekken zodat ik een tiental vragen kan beantwoorden.

Deze tag heet:


The #You’reNotGoodEnough Book Tag.


en de spelregels zijn als volgt:
– Je schrijft 20 namen op
– Je trekt de lootjes per twee
– Aan de hand van de vragen kies je een karakter en leg je uit waarom je die keuze maakt.


20180514_194510

In andere woorden, ik schreef 20 namen op en deed ze in mijn cookie jar ^^ Ze zijn alle twintig zo puur en zoet dat ik ze wel op kan eten ❤ …. Grapje! Het schaaltje waar ik ze in had was te klein dus ik moest switchen naar mijn koekjestrommel >.<


Vraag 1: Je bent de bachelor/bachelorette in de TV show en mag iemand een roos geven. Aan wie geef je hem?

20180514_194644

Het ging hier bij mij tussen Feyre Archeron en Dimitri Belikov, en het spijt me zeer maar ik geef mijn roos toch echt aan Dimitri ❤ Feyre heeft haar charmes en ze is echt wel één van mijn favoriete karakters maar Dimitri wint dit gevecht. Toen ik net begon met lezen voor mijn eigen plezier was Vampire Academy één van de eerste series die ik verslond. Ik racete erdoorheen en sindsdien heeft Dimitri een plekje in m’n hart. Dus sorry Feyre, de roos gaat naar Dimitri.


Vraag 2: Als je mee zou moeten doen in De Hongerspelen, wie zou er dan voor jou in de plek willen gaan als vrijwilliger?

20180514_194805

Dit keer trok ik Scarlett en Newt Scamander, en ik heb -eerlijk gezegd- geen flauw idee wie voor mij naar de Hongerspelen zou gaan. Ik denk dat Scarlett zoiets zou hebben van: “Je red je eigen reet maar, heb het al te druk met mijn eigen familie” en dat Newt te druk is met zijn onderzoeken en beesten om zich druk te maken over mij. Het ziet ernaar uit dat ik toch echt zelf moet gaan deelnemen….

May the odds be ever in my favor…


Vraag 3: Je bent de volgende DC/Marvel superheld(in)!! Wie is je sidekick?

20180514_194931

Voor deze vraag trok ik Clarke Griffin en Daemon Black, en als ik met één van die twee moet samen werken ga ik toch voor Clarke. Ik denk dat Daemon meer een held van zichzelf is en sowieso geen materiaal voor een sidekick. Hij is te controlfreak voor die baan xD Clarke is dat ook wel een beetje omdat ze een geboren leider is maar omdat ik soms heel erg lijk op Bellamy qua gedrag (leiden vanuit het hart) denk ik dat zij de aangewezen persoon is om mee samen te werken in de strijd tegen het kwaad.


Vraag 4: Je hebt net een boek uitgelezen waarin je favoriete karakter doodgaat. Welk karakter zou jou uit de put komen helpen?

20180514_195041

Dit keer trok ik Aelin Galathynius en Liesl Vogler, en deze is best simpel. Alhoewel Aelin super beschermend is naar haar vrienden toe en je echt wel mag rennen voor je leven als je haar dwarsboomt, denk ik toch dat Liesl mij als eerste te hulp zou schieten. Aelin is wel gevoelig en zou me ook echt wel steunen maar ze is veel te druk bezig met plannen maken en het hele schaakbord overzien dat ze niet zo snel iemand zal gaan troosten om een fictief personage. Liesl daarentegen zou meteen bij me op de stoep staan met Duitse Curryworst en en shitload aan muziek.


Vraag 5: Het is zover! Het is je verjaardag!! Maar…. wie is het vergeten?

20180514_195153

Bij vraag 5 trok ik Holland Vosijk en Lorcan Salvaterre, en eerlijk gezegd denk ik dat ze beide mijn verjaardag zouden vergeten xD Holland geeft niets om verjaardagen en zal die van niemand niet herinneren en Lorcan weet alleen die van Maeve te onthouden…. of Elide ^^

Maar ik ben ook super slecht in het onthouden van verjaardagen dus ik vergeef het ze gelijk, zolang ze maar een keer langs komen :p


Vraag 6: Je hebt een nieuwe BookTuber gevonden 😀 Wie is het?

20180514_195250

Deze keer trok ik Riden en Delilah Bard. Ik denk dat Delilah meer een vlogger zou zijn dan echt een BookTuber en dat Riden zich dan meer thuis voelt in de wereld van boeken. Daarom zou ik hem veel eerder in de BookTube wereld verwachten dan Lilah.


Vraag 7: Pyjama party!! Helaas is er nog maar ruimte voor één. Wie nodig je uit?

20180514_195431

Voor vraag 7 trok ik Bella Swan en  Isabelle Lightwood, en als ik tussen deze twee ladies mag kiezen dat ga ik sowieso voor Izzy. Men kan veel over Twilight zeggen maar het is en blijft de voorloper van vele YA bestsellers en de start van een vampierentijdperk maar toch komt Bella Swan er bij mij niet in…


Vraag 8: BAM jullie krijgen een kind! Wie is de vader/moeder?

20180514_195528

RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS RHYS


Vraag 9: Je hebt net een super belangrijke vraag gesteld via de Whatsapp. Wie leest hem maar reageert niet?

20180514_195631

Voor vraag 9 trok ik Will Herondale en Marcel Lubbermans. Ik weet bijna zeker dat Will het appje zou lezen en vervolgens zijn telefoon naast zich neer zou gooien (of uit het raam) omdat hij wel wat beters te doen heeft. Marcel die reageert meteen zodat hij het niet kan vergeten.


Vraag 10: Je bent net wakker en je hebt zin in ontbijt… maar je moeder is ineens vervangen? Wie is haar vervanger?

20180514_195731

Als laatste trok ik Aaron Warner en Magnus Bane…. ennem… mag ik ze beide ook hebben? Want beide karakters aan de ontbijttafel klinkt als een ontbijt uit mijn dromen ^^


Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

2 gedachten over “Book Tag #5

    1. Thanks 😀 Ik haal de meeste ideeën van Google en ik wil int vervolg zwlf tags gaan bedenken ^^ En natuurlijk mag je ook zoiets doen! Ik wilde personen/blogs taggen voorkomen omdat ik niemand wil vergeten of overslaan maar bij deze ven je getagged 🙂 Ben heel benieuwd naar jou uitkomsten

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s