Bookish posts

Original vs. German #36 – A Court of Wings & Ruin

Je ziet het eigenlijk elke keer, dat als een boek word uitgegeven in een andere taal, de boek covers nog behoorlijk kunnen verschillen. Persoonlijk is dat voor mij elke keer weer een groot dilemma. Welk boek ga ik kopen? Ga ik alle kopen, omdat ik de covers zo mooi vind? Ik heb dan ook wel een paar boeken dubbel in de kast staan vanwege deze reden. Omdat ik vaak Duitse boek covers op sociaal media deel en daar allemaal leuke berichten op krijg, laat ik jullie elke week  mee genieten van een beetje Duitse boekencultuur. Deze week heb ik dit voor jullie:


A Court of Wings & Ruin – Sarah J Maas

Een naderende oorlog bedreigt alles waar Feyre van houdt in het bloedstollende derde deel van de Hof van doorns en rozen-serie. Feyre is teruggekeerd naar het Lentehof, vastbesloten informatie te verzamelen over Tamlins plannen en die van de koning, die heel Prythian wil overheersen. Maar ze moet een dodelijk spelletje spelen om Tamlin te misleiden – één misstap betekent het einde, niet alleen van Feyre, maar van haar hele wereld. Als de oorlog uitbreekt, moet Feyre beslissen wie van de oogverblindende en dodelijke Edelheren ze kan vertrouwen. En ze zal op onverwachte plekken naar bondgenoten moeten zoeken. De aarde kleurt rood wanneer de immense legers strijden voor de macht over dat wat hen allemaal kan vernietigen.

Engels (l) en Duits (r)

Ach hier smelt mijn hart zo van. Ik moest echt zooooo lang op de Duitse vertaling van ‘A Court of Wings and Ruin’wachten maar ook ik heb hem nu eindelijk en hiermee is de boekenserie dan compleet. In Original vs. German #14 en Original vs. German #35 heb ik je deel 1 en 2 laten zien en hierbij is dit nu het laatste boek van de serie.

img_8790
Picture made by: Booknerds by Kerstin

Kijk dit schitterende cover dan. Ik vind hem van alle covers het mooiste. Je ziet op de afbeelding Feyre met een waanzinnig mooi zwart jurk. Deze past weer perfect bij de raven en de veren die je ziet. Als je het ‘dust-jacket’ er weer vanaf haalt hou je ook deze keer alleen Feyre over in het jurk. Man wat zijn dit mooie boeken. Dit is dan ook de reden hoezo ik deze schatjes een speciale plank in de kast heb geven want wees zou eerlijk ze zijn te mooi om niet gezien te worden.

Ik hoop heel erg dat Duitsland snel de novel  gaat vertalen die nu eraan gaat komen. In Nederland en Engeland heb ik ze al gezien (de covers) dan maar ik hoop zo dat het snel ook in onze buurland in de winkels te verkrijgen zal zijn. Tot die tijd kijk ik heerlijk elke dag naar deze 3 pareltjes.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s