Bookish posts

Gastblogger: Unboxing Owlcrate

Hallo allemaal!

Vandaag hebben we Kimberley (hoe grappig is het dat we twee Kimberley’s als gastblogger hebben??) S. gevraagd om een unboxing te doen van een box die we hier nog nooit hebben mogen uitpakken, namelijk: Owlcrate.
Kimberley heeft zelf een abonnement op deze subscription box en wilde graag haar unboxing met jullie delen. Mocht je na deze unboxing meer willen weten over Owlcrate, volg dan deze link.

Dan is hier de unboxing van Kimberley:


Afbeeldingsresultaat voor owlcrate

Allereerste, hoe tof dat ik een unboxing mag doen voor firefly-book! Ik heb al een tijdje een abonnement op Owlcrate en deze keer krijg je van mij de mei-unboxing.

Enamel pin

Ik ben een groot Harry Potter fan, dus alles uit deze fandom vind ik erg tof! De pin is erg klein en schattig en past zeker leuk in de collectie. Dragen ga ik hem helaas niet, ik raak dit soort dingen altijd kwijt.

Bookmark

Boekenleggers kan je als boekenliefhebber denk ik niet genoeg hebben. Beide boeken heb ik helaas nog niet gelezen (dat komt vast nog eens goed), dus de quotes komen mij niet bekend voor. De kwaliteit is prima en ook het touwtje is erg leuk.

Wall hanging

Wat een toffe nieuwe goodie! Dit heb ik nog niet eerder in een doos gehad. Like Like! Helaas heeft mijn zolder alleen maar scheve muren, dus ophangen wordt lastig.

(Lili’s sidenote: Deze poster is gebaseerd op Feyre van ACOTAR)

Bath bomb

Volgens mij heeft iedereen in Amerika een bad ofzo, want dit soort goodies komen wel vaker voorbij. Ik heb geen bad en normaal geef ik badcadeautjes dan ook weg. Deze niet, want hij ruikt echt ongelooflijk lekker. Echt jummie! Misschien kan ik er toch iets mee verzinnen voor onder de douche. Of ik houd hem gewoon op mijn zolder voor de lekkere geur.

art - print

Art prints is altijd waar ik het minst mee heb. Deze gaat dus op de stapel.

(Lili’s sidenote: De vrouw op de art-print is Inej van Six of Crows)

Catching Stars - boek

Get ready for witches! Catching Stars by Cayla Keenan follows Jayin, a powerful witch who’s just trying to survive in the grim city she calls home. When her path crosses with Maddix, a young man who was wrongly thrown in prison and has just escaped, they become the most unlikely of allies. We fell in love with this addictive and fast-paced fantasy read, and we especially loved Jayin’s strenght. This edition is an OwlCrate exclusive from Oftomes Publishing.

Jee, een extra boek! Daar houd ik van! Ook nog fantasy, nou dan ben ik helemaal blij! Ik had nog niet van dit boek gehoord, dus ben benieuwd. Hij belandt voor nu eerst op de TBR-stapel.

Sky in the deep - alles

Sky in the deep - handtekening

Eelyn’s life revolves around two things: fighting and surviving. Growing up as a member of the Aska clan of warriors, the loyalty of her family and comrades is everything to her. So when she ends up face to face with her brother on the battlefield – her who she thought died five years ago – the betrayal runs deep. She ends up being forced to live among the rival Riki clan, and the things she discovers there will change the course of her life forever. Sky in the Deep is an incredible powerful and atmospheric novel, with a fierce lead character you can’t help but root for. We hope you enjoy this exclusive signed edition, as well as the letter from Adrienne Young, and the exclusive pin!

Ik was zo bang dat dit boek hetzelfde zou zijn als de Fairyloot, vanwege de omschrijving. Gelukkig was dit niet het geval. Ik heb wel gezien dat Sky in the Deep in heel veel andere dozen zat, maar gelukkig heb ik geen dubbele. Net als het vorige boek is ook deze een stand-alone. Daar ben ik erg blij mee. Ik vind het af en toe jammer dat we best wel vaak deel één van een drieluik krijgen, ik ben namelijk een voorstander van series compleet lezen. Met dit boek ben ik dus erg gelukkig. Ook erg tof is dat het boek zelf gesigneerd is, dat maakt het nog net iets specialer.

Unboxing 1

Ik heb wel eens een OwlCrate gekregen waar ik nog gelukkiger van werd, maar ik moet zeggen dat ik met deze erg blij ben. Twee boeken maar liefst, iets van Harry Potter en die heerlijke geur van de badbom! Ik ben erg tevreden 🙂

Liefs,
Kimberley.


Nog even ter herinnering: Het is niet de bedoeling dat lezers van deze blogpost aan Kimberley gaan vragen of ze dingen wil ruilen of verkopen, of eventueel wil geven. Mocht er een leuke goodie in zitten die je absoluut moet hebben dan zijn er Facebook pagina’s voor het ruilen, verkopen en weggeven van items en goodies.

Veel liefs,
Lili & Bibi

FireFly_logo_DEF-02

3 gedachten over “Gastblogger: Unboxing Owlcrate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s