Bookish posts

999 Vragen aan jezelf #11

210. Welke 3 mensen zijn altijd op jou verjaardag?

Uhm dat is een goeie , eigenlijk wisselt het heel vaak want niet iedereen heeft altijd tijd op mijn verjaardag. Dus er zijn eigenlijk geen 3 mensen die ALTIJD op mijn verjaardag zijn.

211. Welke 3 ideeën vind jij het gevaarlijkst?

bungee jumping , Tandemsprong en over een brug lopen waar je naar beneden kan kijken ( ik heb verschrikkelijke hoogtevrees)

212. Wat heeft jou type?

 • blond haar
 • bruin haar
 • grijs haar
 • rood haar

213. Waar zou je het liefste zijn?

 • Middle Earth
 • OZ
 • Westeros
 • Wonderland
 • Neverland

214. Kies:

 • blauwe ogen
 • grijze ogen
 • groene ogen
 • bruine ogen

215. Welke slijpvorm van een diamant vind jij het mooiste?

 • rond
 • asscher
 • ovaal
 • emerald
 • maraquise
 • peer
 • radiant
 • prinses
 • hart

216. Welke keuken vind jij het lekkerst?

 • Chinees
 • Japans
 • Italiaans
 • Mexicaans
 • Hollands
 • Frans
 • Duits

217. Welk leesteken gebruik jij het vaakst?

Ons eigen boekenlegger van Firefly-Book

218.Waar was je vroeger goed in?

Sporten en zwemmen

219. Wat was je favoriete kinderboek?

Beauty and the Beast

220. Wat is je favoriete boek aller tijden?

Morgentau – Jennifer Wolf

221. Wie was je favoriete leraar?

Oh god… uhm hier moet ik eens goed denken want ik kan me niet meer veel herinneren van mijn schooltijd in Duitsland en al die namen van de leraar’s . Ik denk wel dat ik Vrouw Elert het leukste vond tenminste die schiet me meteen te binnen. Het was een lerares op de Basisschool en ze deed Duits les geven denk ik. Zo goed weet ik het helaas niet meer maar ik kan me haar nog wel herinneren.

222. Waar was je vroeger bang voor?

Eigenlijk alleen maar voor onweer en dat ben ik vandaag nog steeds. Niet omdat ik het vreselijk vind maar omdat ik steeds in huizen woon zonder bliksem afleider. Noem me maar gestoord maar ik voel me veiliger met zoiets op de dak. Ik heb al genoeg huizen zien afbranden omdat ze geen bliksem afleider hadden en daar ben ik tot vandaag nog het meest bang voor.

223. Welke dingen van vroeger mis je?

Mijn grootouders en dat je gewoon kind mocht zijn. Geen verplichtingen, geen drukte geen MOETEN! Gewoon onbezorgd door het leven gaan.

224. Wie heeft je leren fietsen?

Hahahaha, niemand. Dit vind ik zo een leuk verhaal om te vertellen en ik had het er laatst nog met mijn onkel over. Ik had vroeger een klein wit/rose fiets en mijn moeder probeerde heel hard me zonder zijwielen te laten fietsen. Ik had er al snel genoeg van en zette het fiets helemaal achter in de ruimte en wou het nooit meer zien. Op een dag zag ik hem en besloot het nog eens te gaan proberen. Helemaal alleen zette ik me op dit fiets en BAM …ik kon fietsen. Vraag me niet hoe en wat maar ik kon het gewoon. Meteen begon ik de hele buurt te roepen en kreeg ik van mijn onkel 2 Mark. Man wat was ik trots.

225. Hoe zag je eerste fiets eruit?

wit/rose met aan de achterkant een klein plastic vakje waar je iets erin kon doen.

226. Welke huisdieren had je allemaal gehad?

Jeetje wat niet. Ik woonde op een boerderij bij mijn opa en oma. we hadden koeien, konijnen, cavia’s, kippen , honden, vogels etc.  …. dus nu weet je waarom ik zo gek ben op dieren.

227. Wat was het vreemdste dier dat je hebt gehad?

Hahahahha, dit waren zeker mijn slakken. Ik had een fase toen ik slakken ging verzamelen in een aquarium. Ze deden het ook nog heel goed maar dan wond ik het sneu en heb ze allemaal vrij gelaten. Mijn opa was best boos want ik had ze in het veld gezet met de salade bladeren.

228. Stad of Plattenland

229. Feit of Fantasie

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s