Bookish posts

Unboxing: Fairyloot mei

Hallo allemaal!

Ook bij mij kwam deze maand de Fairyloot doos weer over de drempel en dit keer stond ik al met vlaggetjes voor de deur te wachten tot de DHL bus zou komen met mijn pakketje. Ik was zo enthousiast over de Fairyloot van deze maand toen ik de beschrijving las op instagram, dat ik er amper op kon wachten.
Deze maand was het thema; SAVE THE KINGDOM en bevatte de doos allerlei goodies en items die te maken hadden met badass leading ladies en boeken waarin men een koninkrijk moet beschermen of redden.

En als er iets is waar ik op val in een boek, dan is het wel een Middeleeuws tintje met paleizen, prinsessen en badass leading ladies (en natuurlijk mooie mannen >.<)


20180220_131014

In het volgende onderdeel ga ik de doos uitpakken en kan je daarom spoilers verwachten.


20180525_095304

Als eerste pakte ik de spoilerkaart uit de box. Deze lees ik nooit voordat ik de doos leeggehaald heb, dus die kreeg een mooi plekje naast me op de grond xD Daarbij kwam nog een prachtige boekenlegger van het nieuwe boek van Renee Ahdieh. Zij is één van mijn top favo schrijfsters en op 7 juni komt deel twee uit van Flame in the Mist die vorig jaar in een Fairyloot box zat 😀 IK KAN NIET WACHTEN JOH!!!

Nog iets leuks wat uit de doos kwam, was een cover kaart van LegendaryLegendary is het vervolg op Caraval, die eveneens in een Fairyloot box zat vorig jaar. Ik heb Legendary momenteel in de pre-order staan en ook weer de editie met de hidden cover dus ik ben heel benieuwd of mijn exemplaar matched met deze kaart ^^

20180525_095527

Over dit item was ik echt suuuuuuuper enthousiast. Het is een lip-scrub gemaakt door Geeky Clean. De naam, Morrighan, is een landnaam uit The Remnant Chronicles die zijn geschreven door Mary E. Pearson. Deze boeken vind ik zelf echt fantastisch (en ik heb het geluk gehad om Mary te mogen ontmoeten <3). Wel jammer dat ik Venda niet heb, aangezien dat mijn favo land is uit het boek maar Morrighan vind ik natuurlijk ook super.

Zodra ik het potje opendeed kwam er een lekkere frisse geur van af. Ik weet niet of ik het wel ga gebruiken aangezien ik meer van de lippenbalsem ben i.p.v. scrubs maar wie weet :p

20180525_095408

Het volgende item was de Norgard; Kingdom of Rime badbom gemaakt door Little Hearts Gifts. Hier heb ik dus helemaal niks mee. Ik KAN er ook niks mee xD Ik heb alleen een douche…

Ruikt wel lekker, tho ❤

20180525_095459.jpg

Het zakje thee van The Tea Leaf Co. kwam me heel bekend voor en dat klopte! The Tea Leaf Company heeft al eens eerder met Fairyloot samen gewerkt en ik heb nog een zakje Earl Grey thee van ze in de kast staan. Niet dat ik het niet lekker vind of iets dergelijks, maar als ik thee drink dan ga ik vaak voor de vruchtenthee of speciale thee en niet voor Earl Grey.

De onderzetter vind ik heel gaaf. Hij is gemaakt door Evie Bookish en heeft een quote van The Winner’s Curse erop. Ik heb deze boeken nog niet gelezen maar ze staan wel op mijn TBR. Is het een aanrader?

De Throne of Glass sticky notes vind ik mega gaaf! Ik hou sowieso van ToG maar de combinatie van Wyrd Marks en de Engelse tekst vind ik super tof ❤ Deze zijn gemaakt door Fictiontea Designs waar Fairyloot ook vaker mee samen werkt. Zij maken veel mooie ontwerpen en ik ben blij om deze aan mijn collectie toe te kunnen voegen 😀

20180525_095653

Ik ben nogal gek op booksleeves (ik bedoel… het is een kussen voor je boek. Wat wil een booknerd nog meer?) dus deze booksleeve was heel welkom. De vorige booksleeve die ik via Fairyloot heb gekregen heb ik al zo vaak gebruikt dat hij wat kapot gaat aan de bovenkant. Daarom ben ik heel blij met een nieuwe.
Deze booksleeve is gemaakt door Reverie & Ink en draagt een quote uit An Ember in the Ashes van Sabaa Tahir. Ik heb daar alleen deel 1 nog maar van gelezen (oeps) en heb deel twee in de kast staan. Heb dus niet zo veel met de quote maar vind de booksleeve onwijs tof ❤

Ook vind ik het kleine logootje van Fairyloot aan de onderkant een leuke toevoeging ^^.

20180525_095635

They call her Traitor Kate. It’s a title Kate Brighton inherited from her father after he tried to assassinate the high king years ago. Now Kate lives as an outcast, clinging to the fringes of society as a member of the Relay, the imperial courier service. Only those most skilled in riding and bow hunting ride for the Relay; and only the fastest survive, for when dark falls, the nightdrakes—deadly flightless dragons—come out to hunt. Fortunately, Kate has a secret edge: she is a wilder, born with magic that allows her to influence the minds of animals. But it’s this magic that she needs to keep hidden, as being a wilder is forbidden, punishable by death or exile. And it’s this magic that leads her to a caravan massacred by nightdrakes in broad daylight—the only survivor her childhood friend, her first love, the boy she swore to forget, the boy who broke her heart.

The high king’s second son, Corwin Tormane, never asked to lead. Even as he waits for the uror—the once-in-a-generation ritual to decide which of the king’s children will succeed him—he knows it’s always been his brother who will assume the throne. And that’s fine by him. He’d rather spend his days away from the palace, away from the sight of his father, broken with sickness from the attempt on his life. But the peacekeeping tour Corwin is on has given him too much time to reflect upon the night he saved his father’s life—the night he condemned the would-be killer to death and lost the girl he loved. Which is why he takes it on himself to investigate rumors of unrest in one of the remote city-states, only for his caravan to be attacked—and for him to be saved by Kate.

With their paths once more entangled, Kate and Corwin have to put the past behind them. The threat of drakes who attack in the daylight is only the beginning of a darker menace stirring in the kingdom—one whose origins have dire implications for Kate’s father’s attack upon the king and will thrust them into the middle of a brewing civil war in the kingdom of Rime.

Dit boek is echt perfect. Elk verhaal met een draak valt bij mij al in mijn favoriete lijst xD Doe daar een vleugje magie bij en een Middeleeuws tintje en ik ben verkocht. Daarom gaat dit boek regelrecht naar boven op mijn TBR en wil ik hem, zodra ik mijn series heb bijgelezen (War Storm wil ik nog beginnen, Daughter of The Siren Queen… Legendary), gaan lezen. Hij klinkt té goed om te laten liggen.


Dat was het dan alweer 😀 Ik vond deze box, net als vorige maand, super leuk ❤ Ze worden met de maand beter en beter! Al hoop ik wel dat ze minder bad bommen erin stoppen…

Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s