Bookish posts

Nieuw in de webshop – Kaarsen

En hier ben ik weer met nieuws over producten uit de webshop. Jep jij ziet het goed… vanaf nu kan je ook kaarsen kopen bij mij in de webshop. Nu ga je vast denken: Alweer iemand die kaarsen maakt, is niks nieuws! Nee dat klopt het is idd niks nieuws meer want er zijn nu inmiddels heel wat shops die dit doen. Toch wou ik hier ook werk van gaan maken en ik zou je zo vertellen wat de reden hiervan was.

Als eerste moet ik je vertellen dat ik een ontzettende kaarsen junkie ben. Ik ben er eigenlijk best verslaaft aan en heb er al een paar in mijn bezit van:

Dus was ik eigenlijk nooit van plan om deze zelf te maken want ja ik kon ze ook gewoon kopen toch? Juist en je zou zien dat de kaarsen die ik maak op die van Faerie Tales lijken. Dit was ook de bedoeling. Je kan me nu een ‘Copycat’ noemen , ik vind het helemaal niet erg want nogmaals ja ze lijken er wel heel veel op.

Toen ik de Kaarsen van Faerie Tales op Etsy zag was ik meteen verliefd. Zulke mooie kaarsen heb ik nog nooit gezien. Ik heb dan ook al een paar van haar in mijn boekenkast staan maar serieus de verzendkosten waren behoorlijk duur omdat de kaarsen uit Nieuw-Zeeland moesten komen. Als je bij haar iets besteld ben je altijd zo rond de 15-20 euro verzendkosten kwijt. Tja wie genoeg geld heeft zou dit niet erg vinden maar om nou elke keer zoveel geld kwijt te zijn vond ik niet zo leuk. Dus ging ik erover nadenken hoe dit anders kon. Ik heb veel vriendinnen die met mij eens waren en daarom deze kaarsen niet kunnen bestellen waarbij ze echt schitterend zijn. Tja en als er niemand is die deze hier in Nederland of Europa maakt dan maak ik ze dus maar zelf. Zo begon het gehele kaarsen idee. Ik ging me verdiepen in hoe je kaarsen gaat maken, welke producten het beste zijn, welke geuren je allemaal hebt en natuurlijk heb ik altijd de kaarsen uit Nieuw-Zeeland als voorbeeld genomen.

Naamloos
Foto by @faerietalescandles

Zoals je kan zien maakt Alicia gewoon kleine kunstwerken van en mijn doel was het niet de kaarsen een op een te koperen maar mijn eigen draai eraan te geven.

Nog belangrijker was het voor me om mensen uit Nederland en Europa de kans te geven om ook zo een geweldige kaars in huis te hebben zonder meteen 20 euro verzendkosten kwijt te zijn. Dit was mijn missie en dus ging ik wekenlang op zoek naar geschikte spullen en alle benodigdheden.

Wat ik ook graag wou was dat mensen de vormpjes op de kaarsen kunnen zien, ik wou dat het potje voor de kaarsen een doorzichtige deksel had want ja… wees nou eerlijk, heb je zo een mooie kaars zit er een deksel op waar je niks ziet.

Belangrijk was voor mij (zoals ook bij de linten) dat ik bij bedrijven inkoop die hier in Nederland zitten. Zoals het lint (  van Jan Sikkes)  koop ik de soja-was en alle producten die ik nodig heb binnen Nederland. Dit geeft mij wel een gevoel van kwaliteit.

Maar goed om een lang verhaal kort te maken kan je vanaf nu zulke kaarsen van mij verwachten. Er zullen in de loop van tijd steeds meer erbij komen dus hou mijn Facebook pagina BIBI_BOOKs goed in de gaten voor nieuwe updates.

BELANGRIJK INFORMATIE: Als je geen Etsy account hebt mag je ook via de Facebook pagina BIBI_BOOKs een bestelling plaatsen. Stuur me hiervoor een PB met je bestelling.

Ik heb hier super veel zin in en hoop dat je de kaarsen net zo geweldig vind dan ik. Ik vind het heerlijk om ze te maken en te experimenteren met geuren en kleuren.

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s