TV & Series

Jurassic World: Fallen Kingdom

Ik ben gisteravond naar de Jurassic World marathon geweest puur omdat deze films een stukje nostalgie voor mij zijn en…. nou ja, wie wil er nou niet kijken naar Chris Pratt en dino’s :p

In dit deel is het drie jaar later en zien we Claire vechten voor de rechten van de overgebleven dinosauriërs op Isla Nubla. Nadat de Indominus Rex alles heeft verwoest in deel 1, is het eiland verlaten en heeft de mens de natuur zijn gang laten gaan. Maar drie jaar later staat de vulkaan op het eiland op uitbarsten en komt het leven van de overgebleven dino’s in gevaar.

Afbeeldingsresultaat voor jurassic world fallen kingdom

Claire vecht hard voor de rechten van de beesten en strijd ervoor dat de dieren van het eiland af gehaald worden en ergens anders geplaatst worden. Zo ontmoet ze een vertrouweling van de makers van het park. Hij is verantwoordelijk voor het fortuin van meneer Lockwood en wil Claire helpen om alle dieren, die door het toedoen van Lockwood zijn geboren, in veiligheid te stellen.
Wat Claire echter niet weet, is dat hij de dieren alleen maar wil gebruiken om geld te verdienen via veilingen. Zo’n uitgestorven diertje levert natuurlijk miljoenen op!

Samen met een professioneel team, een berg aan geweren en Owen gaat Claire terug naar Isla Nubla om zoveel mogelijk diersoorten te redden.

Afbeeldingsresultaat voor jurassic world fallen kingdom

Jurassic World zou Jurassic World niet zijn als dit niet op de kop verkeerd gaat. Om zo veel mogelijk geld te verdienen heeft Lockwood’s vertrouweling een nieuw monster laten creëren door niemand minder dan Dr. Wu. Dit brengt Claire en Owen in hilarische maar ook super enge situaties met allerlei carnivoren vanuit het Krijten tijdperk.

Ik vind de nieuwe film echt super leuk! Het is alles wat je van een Jurassic Park/World film kunt verwachten 🙂 Er zit ietwat weinig plot in maar het heeft dino’s die groter en kwaadaardiger zijn dan ever, en natuurlijk idiote mensen die zichzelf in de nesten werken. Als ik hem vergelijk met het eerste deel zit in deze film veel meer humor. Waar de eerste zich wat meer focuste op actie en spanning, focust deze film zich veel meer op de humor van alle situaties.

Afbeeldingsresultaat voor jurassic world fallen kingdom

En Blue komt weer terug ❤ Hopelijk zien we haar en alle andere dino’s snel terug in een deel 3. Ikzelf ben nog lang niet klaar met Jurassic Park/World en kijk uit naar nog een deel 😀


Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s