Bookish posts

Book Tag #9

Hallo allemaal!

Het is weer tijd voor een nieuwe Book Tag Tuesday en vandaag vond ik een hele leuke tag op BookTube, namelijk bij JesseTheReader ❤ Zijn channel is amazeballs!! Ken je hem nog niet, check dan zijn video’s want hij is super leuk en geeft ook leuke reviews.

De tag die we vandaag gaan doen is ontwikkeld door Jesse. Het is zijn:


Music & Books Tag.


Wat moet je doen?

 1. Vernoem een band naar een boektitel.
 2. Gebruik een boek om het album van je band een titel te geven.
 3. Kies een boek cover als album cover.
 4. Kies dan nu 10 boektitels die als nummers op de tracklijst kunnen staan.
 5. Kies karakters uit je (favoriete) boeken en geef ze een rol binnen je band.

Easy peasy ^^


The

Als bandnaam heb ik gekozen voor The Spectacular Now. Het boek is vrij onbekend en ik ken hem zelf alleen doordat ik de film heb gekeken. In mijn ogen is de bandnaam nu een beetje alternatief en punky.


Afbeeldingsresultaat voor pandemonium lauren oliver

Ik vind persoonlijk Pandemonium als titel heel goed bij de bandnaam passen. Sowieso omdat het wat een punk-rock achtige band wordt. Pandemonium staat namelijk voor chaos, anarchy en paniek.


Afbeeldingsresultaat voor this is where it ends

Het is een hele simpele cover maar als je alle tekst erop weghaalt en dan het kapot geschoten krijt overhoud en daarboven PANDEMONIUM neerzet, is het toch een gave album cover.


telecommunications


Als bandleden mag ik karakters kiezen die niet zozeer iets met muziek te maken hebben. Het mag iedereen zijn, en omdat ik een beetje in de punk-rock vibe wil blijven kies ik voor de volgende karakters:

 • August (This Savage Song) op de viool. Ik hou er wel van als een een klassiek instrument in een punk band zit. Dus hij speelt elektrische viool.
 • Aelin (Throne of Glass) als leadzangeres. Ze is een rasechte entertainer dus die hoort vooraan op het podium.
 • Will (The Infernal Devices) op de piano/keyboard. Hij bespeelt de piano en kan goed schrijven. Hij zou dus de piano bespelen, muziek componeren en eventueel de teksten schrijven.
 • Ronan (The Raven Cycle) op de drums. Ik vind hem echt zo’n type voor achter de drums. Hij is relaxt, doet graag zijn eigen ding en houdt ervan om ergens op te rammen.
 • Kady (Illuminae) op de gitaar. Kady houdt ervan om dingen voor elkaar te krijgen en op de voorgrond te treden. Als er iets mis is, is zij de eerste die het probleem aanpakt. Daarom mag zij het meest aanwezige instrument bespelen.
 • Luna (Harry Potter) op de basgitaar. Luna is graag aanwezig maar lang niet altijd. Daarom mag zij de bas bespelen. Je hoort haar niet altijd maar ze is essentieel voor een goed lopende track.

En dat is mijn band ^^


Ik vond deze tag echt super leuk om te doen 😀 En omdat ik hem zelf zo leuk vind wil ik graag Charlot van The Reading Journal taggen. Succes, Charlot!

Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s