Bookish posts

Fanart Friday #11 – Hush Hush

Zo dat is lang geleden zeg. Ik heb helaas de Fanart Friday op ijs moeten leggen want ik kon niet meer zo veel leuke fanart bedenken helaas. Maar nu heb ik er toch weer eentje voor jullie klaar staan die ik persoonlijk heel erg leuk vind.

 Hush Hush- Becca Fitzpatrick

Oh boy wat een boeken serie zeg. Dit waren de eersten boeken die ik las met als onderwerp engel. Ik was bij de eerste bladzijden al verkocht en tot vandaag is dit een van mijn favoriete series. Natuurlijk mag dan hier ook geen fanart van missen. Gelukkig heb ik hier aardig wat gevonden en ik ben verliefd op elk afbeelding.
Voor wie hem niet kent of niet gelezen heeft, moet je echt doen je krijgt er zeker geen spijt van. Ikzelf ben van plan om dit jaar nog eens de complete serie te gaan herlezen.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s