Bookish posts

Unboxing CB Box – Life Changing

Vandaag hebben we weer een gastblogger voor jullie. Kim wou heel graag de unboxing met jullie delen. Komt die dan:


Jippie! Ik (Kimberley) mag weer een gastblog doen voor Bibi en Lili. Deze keer krijg je van mij de unboxing van de CelebrateBooksbox van juni. Het thema was Life Changing Games.

Als allereerste uit de doos pak ik de spoilerkaart. Deze gaat eerst aan de kant, want ik laat me graag verrassen. Toch valt me wel op dat er weinig tekst op staat, of in ieder geval korte zinnetjes. Dit hoeft natuurlijk niks te betekenen.

Het volgende item is het boek. Het is lekker dik en zwaar, zoals ik mijn boeken graag heb. Ik vind het altijd tof dat er een papiertje om het boek zit, zodat je nog even kunt raden, voordat je hem uitpakt. Het blijkt het boek: ‘Dit is allemaal waar’ van Lygia Day Peñoflar te zijn. Deze stond nog niet op mijn lijstje, maar klinkt erg tof en ik ben dan ook erg benieuwd.

Boek

Het volgende dat ik pak is een veer waarmee je kunt schrijven. Deze moet ik eerst weer in model strijken, want er zitten vouwen in. De kwaliteit van de pen valt mij tegen, vooral het lintje op het punt waar je het vasthoudt is erg slap. Jammer.

Veer

Ik graai snel verder en kom een zak dropjes tegen in de vorm van boekjes. Duidelijk is dat dit niet de originele verpakking is en dat maakt dat ik het idee heb dat iemand eraan heeft gezeten. Juk. Ik lust ook geen drop, maar manlief gelukkig wel. Die krijgt ze dan ook van mij.

Dropjes

Daarna pak ik een rode pen (hij schrijft zwart), waarop staat Write epic shit. Leuk om in de les te gebruiken, maar de kwaliteit is niet om over naar huis te schrijven (mijn man zou nu erg hard lachen om deze woordgrap). De letters zijn, naar mijn mening, niet mooi gedrukt en na de eerste keer klikken zit de pen al vast :(.

Pen

Het volgende item in de box is een tegeltje. Ik heb persoonlijk helemaal niks met die dingen, maar omdat deze van de Hunger Games is, vind ik dat wel leuk. Wel vind ik het zonde dat er duidelijk printstrepen op staan, zoals wanneer de inkt nodig toe is aan vervanging.

Onderin vind ik de quotekaart. Dit was de Nederlandse box, maar de quote is in het Engels. Ik vraag me dan altijd af waarom dat is? Ook liggen onderin twee kwartetsetjes. Op de eerste staan allemaal slechteriken: The Evil. Op de andere allemaal mannelijke stelletjes. Ik vind de titel daarbij niet echt gepast, favourite Gay Couple. Waarom? Waarom Gay couple? Ik kan duizend andere manieren bedenken om dit te verwoorden. Hier word ik echt niet vrolijk van!

Kwartets

Wanneer ik alles heb bekeken besef ik mij dat ik deze doos mede heb besteld omdat er iets van Harry Potter in zou zitten. Ik ga nogmaals alle dingen bij langs en zie dat er bij de veer staat: ‘I must not tell lies’. Deze komt helaas niet in de collectie, vanwege de teleurstellende kwaliteit.

Conclusie: het boek is leuk, de tegel oké, maar verder word ik niet erg blij van deze doos. Celebrate Books stelt mij deze keer teleur.

Complete unboxing

 

Liefs Kimberley

d241159

Een gedachte over “Unboxing CB Box – Life Changing

  1. Dat is wel heel jammer zeg. Ik had onlangs ook bij een box (zal even niet zeggen welke) dat ik een geëmailleerde mug had die vol met vlekken zat van het het grondemail die door het dekemail kwam. Ik heb vriendelijk een mailtje gestuurd dat dit ontzettend jammer was, kreeg ik een nieuwe, was deze nog erger beschadigd. Het was duidelijk dat ze gewoon een doosje hadden genomen zonder het te bekijken. En dat is toch wel jammer. Je betaalt veel voor zo’n box, maar de kwaliteit is soms aan de matige kant.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s