Bookish posts

Bibi’s Boeken-swap Unboxing

Vandaag was het dan eindelijk zover, we mochten weer unboxen van de Boekenswap Facebook groep. Deze keer had ik totaal geen enkel idee wie mij als lootje had dus ik tapte helemaal in het duister. Toen ik de box open ging maken (en het was nog een beste joekel) zat er wel een envelop bovenop maar neeeeeee…. deze keer ging ik hem pas aan het einde openen om te zien of ik mijn maatje tijdens de unboxing zal herkennen. Dus gaan we dan in willekeurig volgorde:


Mijn maatje wist dat ik quotekaarten verzamel dus deze prachtige kaarten zatte erin. Wat ik super gaaf vond waren de kaarten uit de CB box (Mafi speciaal) hier was ik super super blij mee want deze box wou ik wel hebben maar was toen niet meer verkrijgbaar.Ook de super grote A4 kaart van Welkwoud is echt schitterend.

 


Toen kwam ik bij deze cadeautjes 😮 Ohh wow wat geweldig dit. De mok en stikkers van de “Vrees Me” serie zijn ook afkomstig uit de CB box. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat de mok zo mooi was. Ik kwam hem toen vaker tegen bij unboxingen maar op fotos zag hij er toch was minder uit dan in het echt. Ook heeft mijn maatje een super gaaf kaars gekocht van ‘Candle House’ . Ik ken deze shop niet maar kijk die kaars dan!! Hij ziet er niet alleen mega mooi uit maar ruikt ook nog verrukkelijk lekker.

 


Toen vond ik dit in de mega grote doos van mijn maatje. Een klein zakje geluk. Ik wist eerst niet wat het was tot ik het ging open maken. Het zijn gewoon planten voor in de tuin. Deze kan je inplanten en dan komen er sowieso een klavertje vier uit. Dit brengt natuurlijk geluk & wie wil er nou geen geluk hebben? Deze ga ik volgend jaar (voorjaar) in een mooie pot planten en dan kijken hoe het allemaal gaat groeien. Spannend want ik hou van dit soort dingen .

DSC_0391


Oke , vervolgens ging ik verder graaien en vond deze 2 super super toffe mokken in het pakketje. De Firefly mok heeft mijn geheim maatje extra laten maken en hij is zo schattig. Lili zou er jaloers op zijn denk ik. Ik was al eerder van plan van ons logo een mok te laten maken maar nu hoeft het dus niet meer. De 2e mok is van Blossom Books “Proud Bookjunkie” Helemaal gaaf want ook deze miste ik nog in mijn verzameling aan mokken. Zijn ze niet geweldig mooi?

 


Er mocht natuurlijk ook niets lekkers ontbreken en aangezien ik in het weekend chips en een lekker glas cola drink (wat mijn maatje natuurlijk wist) zat dit in mijn pakket. MMMhhhhhh smullen…

DSC_0395


We zijn nog lang niet klaar, dit had ik al snel door want er lagen nog zooooo veel cadeautjes in de box. Toen ik de volgende ingepakte dingen ging uitpakken kwam ik dit allemaal tegen. WTH!!!!! OMG!!! Een kaart van Night Court (helaas weet ik niet waar ze die weg heeft), een boekenlegger (EpikPage), kaars ( ProudBookJunk) en een brief van RHYSAND!!!!! WAAAAAA…. ik werd gek. Hoe gaaf is dit zeg? Man man man ik was hier echt even helemaal sprakeloos van. Ik bedoel die anderen cadeautjes waren al waanzinnig leuk maar dit? Dit had ik echt niet verwacht.

DSC_0399


Ik moest een beetje sneller uitpakken want anders zat ik er overmorgen nog dus ging ik als een speer. Washi-Tape (Letters & Lights) , Thee van Oriandle met een thee-ei en een super schattig lepel en dan ook nog iets lekkers voor de jongens (mijn 2 katten) woooooow… en er zat nog veel veel meer in die doos!!! Serieus nog meer?


Toen kwam het gaafste in de gehele box. Een BOB ROSS funko pop!!!!! Waaaaaaa…ik ging hier bijna van huilen zo leuk vond ik dit.  Jep je leest het goed want man wat ben ik hier fan van en ik roep het serieus al sowieso 1 jaar dat ik heel heel graag een Bob Ross funko wil hebben. Als ik savonds niet kan slapen omdat mijn hersenen weer eens overuren draaien zet ik altijd de video’s van hem aan en val dan meteen in slaap. Hij heeft zo een geweldig rustgevend stem en de schilderijen die hij maakt zijn serieus schitterend.

DSC_0407


Oke , ik kwam dus wel een keer eindelijk bij de boeken terecht. Man wat heeft mijn maatje hier moeite voor gedaan. Ik had 2 NL boeken op de lijst gezet want wou het diegene ook niet te zwaar maken met mijn Duitse boeken dus had ik verwacht dat de boeken in dit pakket Nederlands zullen zijn maar neeeee…. ik heb dus 2 prachtig gloednieuwe Duitse boeken gekregen!

Die Stille meiner Worte – Ava Reed

DSC_0410

Hannah heeft haar woorden verloren in die ene nacht, toen haar tweelingzus Izzy werd vermoord. Wie moet nu haar gedachten lezen, haar zinnen afmaken en samen met haar lachen? Niemand kan dat doen. Ongeacht wat de ouders van Hannah proberen, ze is stil.
Om Izzy niet te hoeven laten gaan, schrijft ze haar brieven. Schrijf en verbrand ze. Keer op keer.
Hannah kan niet ontsnappen aan de stilte van haar woorden. Totdat ze Levi ontmoet, die hard probeert te achterhalen wie ze werkelijk is …

 Lord of Shadows – Cassandra Clare

DSC_0413Emma Carstairs heeft eindelijk de dood van haar ouders gewroken. Ze dacht dat ze hierdoor rust zou krijgen, maar dat is niet het geval. Ze verlangt naar haar parabatai Julian, maar een relatie met hem brengt hen allebei in gevaar. Dus besluit ze zijn broer Mark te daten. Maar die heeft ook zo zijn eigen problemen…

De Onseelie-koning is de Koude Vrede ondertussen zat en wil niet langer aan de eisen van de schaduwjagers toegeven. Gevangen tussen wetten van twee werelden moeten Emma, Julian en Mark een manier vinden om alles te verdedigen waar ze voor staan, voor het te laat is…


Nope, ik was nog steeds niet klaar met unboxen. Zodeju het duurde wel bijna 1 uur dat ik alles had uitgepakt. Oke nu komen we bij de laatste items die ik uit de grote doos heb gehaald. 1. een paraplu. Maar niet zomaar een paraplu, neeeeeee mijn maatje heeft er serieus iets op laten drukken. Op de ene kant staat in grote letters Booklover en op de andere mijn favoriete quote aller tijden:

Sometimes you make choices in life and sometimes choices makes you.

Hoe tof is dit? Zeg nou eerlijk. Sowieso voor iemand als mij die de herfst en winter geweldig vind is dit zeker een mega cadeautje. Die gaat echt wel gebruikt worden dit jaar. Dan zaten er nog 2 kussen-hoesjes in die ik ook helemaal fantastisch vind, een totebag ❤ en dan nog boekenleggers waaronder een van Feyre & Rhysand van Till & Dill


Serieus, check dit allemaal! Het paste niet eens allemaal op een foto. Ik ben hier zo erg verwend dat ik me afvraag waarmee ik dit allemaal heb verdient. Als laatste heb ik dan de envelop open gemaakt om te kijken wie mijn maatje was die zo veel moeite voor me had gedaan. Eigenlijk viel het kwartje eerst bij de paraplu en die heb ik heel laat pas in de box open gemaakt. Mijn lief vriendinnetje Lien ❤ was diegene waar al deze fantastische spullen vandaan komen.

DSC_0420

Lieve meid, ik kan je echt niet genoeg danken voor dit waanzinnig mooi, leuk ,mega fantastisch tof pakket. Jij bent geweldig! Super super bedankt. Als ik je binnenkort weer zie krijg je een dikke knuffel van me.

Dit was mijn unboxing voor deze keer en ik zou zeggen op nar de volgende ronde 😉

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s