Bookish posts

Fanart Friday – A Court of…. LET OP SPOILERS!!!

En ik heb er nog een leuke fanart friday voor jullie gemaakt want ik zag dat mijn eerste fanart wel Sarah J Maas was maar toen had ik alle series door elkaar gezet en dit vind ik toch best zonder want de ACOTAR serie heeft echt wel een eigen post verdient.

Zoals je weet ga ik dan steeds op zoek op internet naar de leukste fanart en zet die hier neer. Dus kijk lekker mee en misschien zit er wel een afbeelding tussen die je helemaal geweldig gaat vinden 😉


 ACOTAR serie – Sarah J Maas

 

 

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s