Bookish posts

Facebook Win-actie

Hallo allemaal.

Het is weer tijd voor een mega win-actie en deze keer willen wij de 750 Like’s op Facebook halen. Wie mij kent (Bibi) weet dat ik altijd gek ben op win-acties en dat ik vaak het beste uit de kast trek om onze volgers blij te maken. Zo nu dus ook weer deze keer want we verloten niet 1 maar liefs 2 FANDOM verrassing pakketten. Wooooow hoe geweldig is dit zeg?!


Het eerste pakket wat je bij ons kan winnen is een Harry Potter Fan-pakket. Jij wordt helemaal verwend met allemaal Harry Potter gerelateerde goodies en mag dan ook nog 1 Harry Potter kaars naar keuze uit mijn webshop kiezen ๐Ÿ™‚

3D-Harry-Potter-Wallpapers-HD


Het 2de pakket wat je bij ons kan winnen is een A Court Of… Fan-pakket. Hier vind je allemaal leuke goodies die met deze boeken en de personages te maken hebben. Ik kan je alleen al verklappen dat in het pakket het nieuwe boek: A Court of Frost and Starlight zit (Engels hardcover) YYEEEAAAHHH en natuurlijk mag de winner ook hier 1 ACOTAR kaars uit de webshop kiezen.

32280110_225264021571143_5275949104990519296_n

Tja en wat moet je allemaal doen om kans te maken op een van deze pakketten? Heel simpel :

 1. Like onze Facebook pagina Firefly-Book
 2. 2. Laat in een reactie hier op de blog of onder de Facebook post weten op welk pakket je kans wil maken en waarom.
 3. deel het bericht zo veel mogelijk met je vrienden, boeken buddies of in groepen

meer hoef je dus echt niet te doen.

Ook willen we nog zeggen hoe blij we met elk volger zijn die we hebben. We halen zo veel energie en vreugde uit het bloggen en doen het niet alleen voor onszelf maar ook voor jou. We kunnen ons geen betere volgers wensen dan jullie allemaal. Dus hiervoor een dikke knuffel aan iedereen en bedankt dat jullie ons zo trouw zijn.

De winner wordt ook met een blogpost bekend gemaakt nadat we de 750 Likes hebben bereikt op onze Facebook pagina.

Liefs Bibi & Lili

FireFly_logo_DEF-02

36 gedachten over “Facebook Win-actie

 1. Ik zou heel graag het ACOTAR pakket winnen! Ik ben dol op die boeken maar heb verder nog helemaal geen leuke goodies die er bij horen. (Hmm, ik ben benieuwd naar de kaarsen!)
  Daar komt nog bij dat ik het tussenboekje nog moet lezen, en dat het exemplaar in het pakket ook nog eens een Engelse hc maakt het helemaal super! โค
  Ik houd van de sterke vrouwelijke personages in de boeken en de Fantasy wereld die in de boeken is uitgewerkt. De serie is echt een van mijn favorieten geworden.

  Like

 2. Ik zou graag het Harry potter pakket winnen. Zelf heb ik de boeken 20 jaar gelezen en nu leest mijn dochter ze. We vinden het allebei geweldige boeken en zouden graag fandom spulletjes ervan in de boekenkast erbij hangen zetten leggen.

  Like

 3. Wauw wauw wauw! Ik maak heeeel graag kans op het A Court Of-pakket. Ik en mijn bestie vinden de boeken geweldig, en zijn nu toe aan A Court of Frost and Starlight! Dus het zou geweldig zijn om die te winnen en uit te wisselen. Ook heeft zij wel het kleurboek, maar hebben we verder eigenlijk nog geen goodies, dus dat zou megagaaf zijn om te winnen! Ik volg je uiteraard overal en zal ook even wat mensen op Facebook taggen ๐Ÿ™‚

  Like

 4. Oeps vergeet de waarom…
  Ik vind deze serie mijn all time favorite omdat het de rede is om weer lekker in de boeken te duiken en te genieten ervan! Daarbij vind ik Feyre en Rhysand echt een power koppel en ben ik gek op alle sterke en goed uitgewerkte personages in deze boeken

  Like

 5. Wij maken dolgraag kans op het Harry Potter pakket. Wij zijn nog steeds gek op deze tovenaar en denk ook niet dat dat ooit weg zal gaan. Wij speuren regelmatig naar leuke goodies voor onze verzameling o.a. in de Primark.

  Like

 6. Wat een leuke actie! Ik zou graag gaan voor het Harry Potter pakket. Ik heb de boeken begin de jaar gelezen en uiteraard ben ik helemaal hooked. Mijn merchandise van deze fandom is dus nog groeiende (: Ik zal de actie delen in mijn stories op Instagram (@Bluebookberry). Op naar de 750 likes!

  Like

 7. Jeetje, hoe moet ik daar nou tussen kiezen? Ik hou van alles Sarah J. Maas, maar ook Harry Potter is mijn guilty pleasure. De wereld van Harry Potter heeft mij door heel wat moeilijke tijden heen geholpen. Maar Acotar is mijn grote liefde sinds ik die voor het eerst las. Ik ben verliefd geworden op Prythian. En wie wil nou geen Rhysand?

  Like

 8. Ik ga voor het acotar pakketje.. omdat ik van deze serie hou.. ik lees alleen geen Engels.. sorry! Dus met het boek maak ik iemand anders blij! Duimen!!

  Like

 9. Ik doe heel graag mee voor het Acotar winpakket. Wat een super winactie zeg!! Ik ben nog niet begonnen aan de boeken, omdat ik de gehele serie compleet wil hebben. Als ik dit boek dus win, kan er geen excuus meer zijn en ga ik alles lezen!! Ik kan dan gelijk door zonder nog te moeten wachten op een boek. En de goodies erbij zijn uiteraard zeer welkom!!! Op naar de 1000 likers!!

  Like

 10. Ik zou graag meedoen voor het ACOFAS pakketje ๐Ÿ˜ Ik heb recentelijk (eindelijk) ACOTAR gelezen en ben nu bezig in het tweede deel en ik ben helemaal verkocht, wat een kei goede serie! Nu zou ik het zeker tof vinden om een pakketje te krijgen zodat ik een begin kan maken aan mโ€™n merch collectie โค๐Ÿ˜

  Like

 11. Als Harry Potter gek,maak ik dolgraag kans op het Harry Potter Pakket. Superleuk dat jullie zoโ€™n leukewinactie doen. Ik ga duimen

  Like

 12. Ik doe graag mee aan met het HP pakket, zodat ik wat goodies zelf kan houden en wat goodies aan mijn broer kan geven! Hij is zometeen jarig en is nog een grotere fan dan ik!

  Like

 13. Ik zou graag het ACOTAR pakket winnen, aangezien dit een van mijn favoriete series allertijden is en ik er nog geen goodies van heb!

  Like

 14. Ik doe graag mee voor de Harry Potter box, sinds 3 jaar ben ik echt actief gaan lezen en mijn eigen boeken te kopen. Daaronder ook Harry Potter. Ik heb zo veel genoten van deze serie en vroeg mij af waarom ik er nooit eerder aan begonnen was. Omdat ik nog niet super lang een actieve lezer ben heb ik ook nog. Niet veel verzameld qua goodies dit is een leuke kans om te beginnen aan Harry Potter goodies

  Like

 15. Oh mijn god, dat Harry Potter pakte lijkt me ongelofelijk zalig! Harry Potter heeft me immers leren lezen en na de ontelbare boeken die ik verslonden heb, zijn dat enkele van de weinige die ik in meerdere edities bezit en meerdere keren gelezen heb! Jammer genoeg heb ik heel weinig bijbehorende goodies, dus dit zou me echt wel heel erg blij maken!

  Like

 16. oeh bibi en lilly, jullie maken er weer een verwenfeest van! ik zou dolgraag meedoen voor het acotar pakket. ik mag dan wel opgegroeid zijn met harry potter en de benodigde fangoodies, acotar heeft pas sinds dit jaar een plekje in mijn hart, en een mooie plank zonder goodies kan niet *dan sla je de plank echt mis*.
  daarnaast ben ik super benieuwd naar jullie kaarsen. ik twijfel al zo lang, ga ik bestellen, ga ik niet bestellen???
  wat zou het mooi zijn om zo te kijken of de kaarsen bij mij passen โ™ก

  ik do3 graag m33 3n heb al verschill3nd3 vriendinnen uitgenodigd om julli3 te gaan likeโ€™en

  heel veel kusjes 3n liefde vanuit hier.

  Like

 17. Ik heb geen voorkeur voor een pakket. Sinds ik 14 ben lees ik al HP (ben nu 30…) en nog kan ik er geen genoeg van krijgen. Ik heb de boeken in Nederlandse en Engelse uitgave en mooie goodies zouden daar prachtig bij staan. Daarnaast spaar ik pas sinds kort goodies en heb ik nog geen boekenleggers bij mij HP boeken.
  De ACOTAR serie hebbik sinds kort ontdekt en hier ben ik ook helemaal gek van. Ook hiervan heb ik verschillende uitgaven in mijn boekenkast staan en goodies hiervan zou een hele mooie aanvulling in mijn boekenkast zijn.

  Like

 18. Moeilijke keuze! Zowel acotar als Harry Potter zijn mooi vertegenwoordigd in mijn kast. Het maakt me dus echt niet uit. Maar als ik moet kiezen ga ik voor Harry Potter. Zo maak ik ook mijn vriend nog een beetje blij, hij is een gigantische hp fan!
  Proficiat met jullie (bijna) 750 likes!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s