Bookish posts

Het “Celebrate Books” Mysterie

Oke… jullie vragen zich nu zeker af wat ik hiermee bedoel en wat er allemaal gaande is. Ik zou het nu meteen uitleggen. Al sinds een paar dagen gaat het gerucht in de “boeken wereld” dat de beruchte Celebrate Books shop wel of niet gaat stoppen. Mhhhhh dat zet mij natuurlijk ook aan het denken en vandaar deze post.

Voor mensen die het allemaal niet mee hebben gekregen hier een klein herinnering: Celebrate Books heeft op 13. februari 2018 officieel bekend gemaakt dat ze gaan stoppen

37092402_1814548571945324_3521027576673861632_n.jpg

37075200_1814548651945316_6852747198396891136_n

Dit was voor veel mensen heel spijtig want er waren genoeg mensen die groot fan van deze boeken boxen waren (ooit ikzelf ook nog) Vanaf februari tot nu toe zag ik elke maand heel wat van deze boxen voorbij vliegen met (zoals normaal) goeie en slechte kritieken. Bij sommige boxen had ik spijt dat ik hem niet had gekocht want ze waren super gaaf en ik was best jaloers op de goodies die erin zaten en bij weer anderen was ik blij deze niet gekocht te hebben. Zo gaat het nu eenmaal met zulke “verrassings- boxen”. Ondanks alles wat er is gebeurt en dat sommigen de schuld aan bloggers gaven voor deze aankondiging wenste ik hun het beste toe en hoopte ik dat ze knallend zullen gaan eindigen. Vandaar heb ik ook de “laatste” augustus box #Royals 2 nog besteld… om het leuk af te sluiten en te kijken wat hun allemaal bedacht hebben voor in de laatste box. Ook weet ik welk boek erin zit en ze beloven leuke goodies van Disney ❤ Hier zeg ik geen nee tegen.

Maar wacht eens even? Wat zag en horde ik nou toch overal? CB gaat waarschijnlijk niet stoppen? Hoe weet je dat? Hoe kwamen mensen er toch bij? Toen ik op Instagram ging sneupen zag ik wat iedereen bedoelde:

Dus ze gaan toch niet stoppen? Huh… oke … want als ik zo deze vragen lees en hun antwoorden denk ik persoonlijk eigenlijk  dat het in augustus toch niet klaar is. Maar wat was die aankondigen dan wel in februari?

Een media- stunt om meer boxen te kunnen verkopen?

Een poging om goeie recensies te krijgen?

Waarom hebben hun de schuld (om te stoppen) bij bloggers neergelegd die alleen maar hun eerlijke mening gaven?

En dit zijn maar een paar vragen die er dan spontaan bij me binnen schieten. We zullen uiteindelijk nog even moeten wachten tot CB zelf meer bekend gaat maken want augustus komt met grote stappen dichter bij en heel veel mensen zijn nu toch echt benieuwd of de aankondiging van februari echt was of dat ze zich toch bedacht hebben en verder gaan met het bedrijf. Ik zit al met grote spanning op de bekendmaken te wachten. Het is bijna net zo spannend als een voetbal wedstrijd kijken…hahahaha

Wat denk jij? Gaat Celebrate Books eind augustus de deuren sluiten?

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

 

2 gedachten over “Het “Celebrate Books” Mysterie

  1. Ik denk persoonlijk dat het gewoon een truc was om medelijden voor henzelf te creeeren en zo meer boxen te verkopen. Over een paar dagen zeggen ze dat ze de afgelopen maanden zoveel steun gehad hebben dat ze toch doorgaan. Nou sorry, ik heb de box voor Royals #1 gekocht, met het boek Dit is allemaal waar, erin. Deze box was echt belachelijk. Er zat 1 fandom gerelateerde goodie in. Een veer met een HP quote, en dropjes in een doorzichtig zakje. Waar iemand dus aangezeten heeft, en ik weet bijna zeker dat dat met blote handen gebeurd is.

    Natuurlijk is het voor sommige mensen jammer dat ze stoppen maar ik ga er niet om huilen.

    Like

  2. Ik heb eerlijk waar geen idee en ik bemoei me er verder ook helemaal niet mee. Ik heb niets aan deze boxen, dus ik kan ook totaal niet oordelen over de inhoud, het bedrijf en alles eromheen. We zien het allemaal wel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s