Bookish posts

Collect them all #4 – Celebrate Books

Wie mij kent weet dat ik van alles verzamel. Van kaarsen tot Totebags & ook quote kaarten horen bij mijn verslaving. Toen ik deze week bij Celebrate Books zag dat ze weer een pakketje hebben samengesteld met allemaal quote kaarten en nog wat andere dingen moest ik er snel bij zijn want zoals ik weet zijn deze leuke dingen snel uitverkocht.

Deze set bestaat uit maar liefst 16 items:
– 10 A5-kaarten, waarvan 1 gesigneerd
– Een deurhanger, gesigneerd door Kristen Ceccarelli
– Twee gesigneerde bookplates, van Dana Mele en Ashley Woodfolk
– Twee boekenleggers
– Een sticker

Gelukkig kon ik een van deze setjes bemachtigen en gister middag kwam deze dan binnen.

Ik dacht misschien dat er een wat meer kleurrijk envelop werd gestuurd maar ach…het gaat om de inhoud toch?

37390373_1823457997721048_2607846752778190848_o

Toen ik de envelop dus open deed wist ik niet wat ik zag. Deze was zeker goed gevuld maar dat hadden de dames van CB al aangegeven op hun website. Maar liefs 16 ietems zaten erin en ik hopte dat ik niet alles dubbel zou hebben want ik heb de afgelopen tijd nog aardig wat van deze kaartjes gekregen van vriendinnen maar gelukkig zag ik snel dat er maar 3 kaarten waren die ik al had. Jippiiii…. dat is natuurlijk super gaaf. Hierbij dan eerst de foto’s van die die ik niet dubbel heb:

Mega toch? Ik ben hier echt zooooo blij mee. Vooral werd al gezegd dat een kaart met handtekening was en het was die van Hazelwoud *springt gat in de lucht* want toen deze box uitkwam was ik behoorlijk jaloers op deze gesigneerde kaart maar ik heb de box niet gekocht omdat ik het boek al had.

Deze 3 had ik dus dubbel. Helemaal niet erg want ik kan er weer heel wat mensen blij mee maken bij een win-actie.

Waar ik ook mega mega blij mee ben is de deurhanger van Iskari en de 2 bookplates met de handtekeningen van Ashley Woodfolk (The Beauty That Remains)  en Dana Mele (People Like Us) Deze boeken zaten geloof ik in de Engelse boxen dit jaar. Ze lijken me super gaaf maar helaas is mijn Engels pruts dus wacht ik totdat ze hopelijk worden vertaald. Dan komen natuurlijk ook de handtekeningen in de boeken.

Als laatste waren dan nog 2 boekenleggers en een stikker in de envelop. Ik weet niet precies of ik deze al heb of niet. Ik geloof dat ik de stikker van Lucien en Elaine al had maar geen idee waar ik die heb gelaten en de boekenleggers moet ik even kijken. Ik heb er zo veel dat ik weer eens de overzicht kwijt ben geraakt.

37390769_1823456294387885_8046232684839567360_o

Alles met al een super gaaf pakket waar ik zeker meer dan blij ben. Man wat geweldig dat er zo veel gaaf spullen in hebben gezeten. Ik weet niet  hoeveel setjes CB had maar serieus ik ben hier echt enorm happy dat ik er een van kon kopen. Weer prachtige aanwinsten voor mijn verzamelingen.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Een gedachte over “Collect them all #4 – Celebrate Books

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s