Bookish posts

Celebrate Books Suprisepakket

Misschien hebben jullie de Summer Sale actie gezien van Celebrate Books. 5 dagen lang gaven de dames flinke korting op verschillende producten en dus kon ik het niet laten om het Suprisepakket bij hun te bestellen.

Deze box heeft een waarde van ruim € 27,50. Het pakket bestaat uit verschillende items die in boxen hebben gezeten en past niet door de brievenbus.

De inhoud van de pakketten kan wisselen.

-Celebrate Books

Dus, ik was hier wel heel erg nieuwsgierig naar want ja een pakket voor 10 euro (exclusief verzendkosten) dat een waarde heeft van 27,50 euro? Woooow dat noem ik eens een mega deal. Ook een goeie reden was voor mij dat ik sinds begin van het jaar geen boxen meer had gekocht dus ik liep sowieso al heel wat items mis.


Het eerste wat me opviel was dat de box heel vrolijk was ingepakt. Het groene papier maakte het toch weer iets meer speciaal dan gewoon . Het past perfect bij de zomer en het weer. Toen ik de box ging openen was dit het eerste wat ik zag:

38142768_1842301509170030_3566919847692468224_o

Het is het klembord van Beauty and the Beast met op de voor en achterkant leuke illustratie erop. Deze had ik al maar dit geeft totaal niks want kan ik weer iemand anders blij mee maken bij een win-actie bijvoorbeeld.

Als tweede vond ik dit schattig tasje van vilt. ‘READING IS MY SUPERPOWER’  en een rode totebag “The universe belongs to those who read” in de doos. Laat ik nog even zeggen dat dit verrassingspakket echt super goed gevuld was.

Megaaaaaa… want ook deze 2 tassen miste ik nog in mijn verzameling aan totebags. Man wat ben ik hier blij mee.

Onder de tasjes  vond ik allemaal “papier werk” dus even checken wat dit allemaal was:

 • 2 notitie blokjes ( Maxon & America / Cinder)
 • diverse boekenleggers
 • 3 x A5 kaarten
 • Vrees Me boekenleggers + notitieboekjes
 • kleine kaartjes
 • Levana notitieboek

Zoals veel mensen weten, zaten er vaker notitieboekjes in de boxen van Celebrate Books  en eigenlijk had ik gehoopt om deze niet tegen te komen in de verrassingsbox. Toch waren het er weer een stuk op 4 helaas maar ach….. de boekenleggers van Tahereh Mafi, Isabelle Lightwood en Paper Towns maken het meteen weer goed want deze miste ik ook allemaal nog in mijn collectie. Super super tof hier ben ik echt ontzettend blij mee. Van de A5 quote karten had ik er al 2  maar die van Belle nog niet gelukkig. Yes weer eentje erbij.

Helemaal onderin kwam ik dan nog dit allemaal tegen:

 • Sleutelhanger “het zwarte hart”
 • 2 onderzetters (Ontwerp van Anotherview)
 • een pen “Write aswesome shit”
 • Potlood met een quote van Percy Jackson
 • spiegeltje “reading as a Royal”
 • Puzzel van Kell (A Darker Shade of Magic)
 • cheshire cat (magnetisch boekenlegger) Alice in Wonderland
 • Button

Gaaf allemaal dit. Het puzzel was het eerste wat me opviel. Het is echt goeie kwalliteit wat ik niet had verwacht, lekker stevig en het ging allemaal makkelijk in elkaar.Nadat ik hem in elkaar had gezet wist ik niet wie het was om de voorkant want er stond verder niks maar Lili appte me en zei dat het van een van haar absolute favoriete boeken was. Nou ik heb er niks mee dus was het duidelijk dat die bij Lili thuis hort. Hiermee heb ik haar denk ik super blij gemaakt. De pennen zijn niet echt spectaculair maar ach….. ze komen gewoon in het bakje met pennen op mijn bureau. De onderzetters zijn voor mijn smaak iets te dun om ze echt te gebruiken dus ook deze gaan met de rest in een doos waar al mijn andere spullen in zitten.

Alles met al heeft dit pakketje me echt enorm verrast en dan op een positief manier. Ik ben met 80% van de box erg tevreden en blij. Van mij hadden al die notitie boekjes en blokjes echt niet gehoeven maar ach…. de rest was geweldig en voor mij als verzamelaar echt top.

38060955_1842298099170371_8972806483779518464_o

Heb jij ook van deze suprise boxen gekocht? Wat zat er in die van jou?

 

Liefs Bibi

FireFly_logo_DEF-04

 

 

 

 

2 gedachten over “Celebrate Books Suprisepakket

 1. Ik had m ook. Bij mij zat er nog een Love Simon blikje in en een spaarpotje van BLossom Books. Het klembord en de pen zaten er bij mij niet in.

  Like

 2. Ik ben nog aan het wachten op mijn surprisebox. Ik hoop heel erg op meerdere van die onderzetters, die spaar ik namelijk, en gebruik ze veel. 😀 Heb ook al meerdere van de twee mannen, maar van de twee vrouwen en die twee met quotes heb ik nog niet zoveel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s