Bookish posts

Awkward Questions – Reviews & Roses

Dit is een nieuwe topic op onze blog. Afgelopen week donderdag was de eer aan mij en Lili om als eerste de 20 Awkward vragen te beantwoorden. Nu is het aan de tijd om jullie de eerste blogger te laten zien de ook de uitdaging aanging en de kaarten open op tafel gooide voor ons en natuurlijk voor jullie.  Jessica van Reviews & Roses  heeft dezelfde vragen gekregen en hier lees je haar antwoorden:

1-ReviewsRoses-2

 

 

1.Wat was het laatste waar je naar zocht op je telefoon (Google)?

Dit is helaas niet zo interessant eigenlijk, maar ik zocht op “hielspoor”, gezien ik helaas last heb van hielspoor klachten en hoopte dat iemand op het internet zou komen met een geniale oplossing hiervoor. Mocht iemand nog een geniale oplossing hebben, ik ben één en al oor.


2.Wat is het raarste dat je ooit hebt gedaan toen je alleen thuis was?

Moeilijke vraag… Hmmm… ik heb wel eens de playstation controllers van mijn vriend verstopt toen ik alleen thuis was. Ik wil graag dat het huis opgeruimd is, maar hij laat ze altijd slingeren, en toen heb ik ze even goed “opgeruimd”.


3.Wat is het eerste dat je zou doen als je op een dag wakker wordt en ziet, je bent van geslacht veranderd?

Oeh, staand plassen! Dat lijkt mij echt zo verdomd handig hè…


4.Heb je ooit een boek betere reviews gegeven dan dat het eigenlijk verdiende?

Nee, ik ben altijd eerlijk. Ik zou het soms wel willen, maar dan raak je je geloofwaardigheid kwijt.


5.Wordt je opgewonden bij seks-scenes in boeken?

Als het echt goed geschreven is soms wel. Alle mensen die hierop ‘nee’ antwoorden liegen, haha.


6.Heb je ooit boeken/ book-goodies duurder verkocht dan dat ze waard waren?

Mocht ik dat gedaan hebben, dan was het niet bewust.


7.Als je een ervaring uit je verleden zou kunnen wissen, wat zou dat dan zijn?

Pffff… je laat me wel echt in mijn geheugen graven met deze vragen. Ehm, even denken. Er zijn wel dingen die ik net iets anders zou willen doen, maar echt wíssen? Nee, weet je wat? Ik wil niks wissen uit mijn verleden, want het verleden heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben en ik ben op dit moment gelukkig. Dus waarom zou ik dan een ervaring wissen?


8.Wat is het raarste dat je ooit voor de spiegel hebt gedaan?

Ik gaf vroeger altijd complete optredens weg (zang en dans) of ik deed alsof ik een model was. En oké, soms doe ik dat nog steeds wel.


9.Wat is het meest walgelijke  dat je ooit hebt gegeten?

Ik ben een moeilijke eter, dus ik vind al snel iets walgelijk. xD


10.Wat is het gemeenste dat je ooit tegen iemand hebt gezegd?

Ik zei laatst nog tegen mijn broertje dat ik niks meer met hem te maken wilde hebben. Hij heeft namelijk een Nikon camera gekocht… Een NIKON camera… NIKON!?

(het mag vanzelfsprekend zijn dat ik een Canon aanhanger ben)


11.Wat is het wreedste dat je ooit met een boek hebt gedaan?

Meerdere boeken meenemen in een koffer, maar niet goed genoeg vastzetten, waardoor de paperback cover gekreukt en gevouwen thuiskwam. Huilen…


12.Wat is het meest kinderachtige dat je nog steeds doet?

Wanneer we naar de McDonald’s gaan kies ik vaak voor een Happy Meal.


13.Als je moest kiezen tussen: naakt gaan of je gedachten laten verschijnen in een tekstballon boven je hoofd zodat iedereen het kan lezen, wat zou je kiezen?

Ik ben dusdanig onzeker over mijn lichaam dat ik denk dat ik voor de tekstballonnen zou kiezen, hoe erg of gênant dat ook zou zijn, haha.


14.Lees je een boek/ tijdschrift als je op het toilet zit?

Haha, ja, soms wel. Soms is gewoon elke seconde die je niet kunt lezen, een seconde teveel


15.Wat is je “guilty pleasure”?

Lang uitslapen. Uit principe ga ik op vrije dagen op tijd van bed zodat ik nog wat aan de dag heb, maar soms is het gewoon héérlijk om net als in de studententijd tot 12 of 1 uur te blijven liggen.


16.Heb je ooit over een personage uit een boek gedroomd?

Oeh ja, al die bookboyfriends zijn echt wel voorbij gekomen, en natuurlijk speel ik dan zelf de hoofdrol in het verhaal van het boek.


17.Wat was je meest beschamende moment in het openbaar?

Enthousiast naar iemand zwaaien omdat je denkt dat het een bekende is, en dan erachter komen dat het een wildvreemde is…


18.Wat is het meest illegale wat je ooit hebt gedaan?

Toen ik klein was moesten we een keer naar onze oppas en had ik geld meegekregen van mijn moeder om samen met mijn broertje een pakje Pokémon kaarten te kopen. De Pokémon kaarten waren echter helaas op toen we bij de winkel aankwamen, dus hebben we niks gekocht. Toen heb ik tegen mijn moeder gezegd dat ik het geld kwijtgeraakt was. Uiteindelijk ben ik toch gebroken en heb ik het geld eerlijk teruggegeven. Mijn gezicht is een open boek, dus mijn ouders hadden direct door dat ik loog.


19.Zou je je geliefden voor 1 jaar gratis boeken shoppen inruilen?

Nee.


20.Heb je ooit iets geplaatst op sociale media waar je achteraf spijt van had?

In dit tijdperk is dat ongetwijfeld meer dan eens voorgekomen.


Geweldig die antwoorden of niet dan? Wil jij ook nog mee doen bij ons wekelijkse topic? Stuur ons dan een mailtje firefly-book@hotmail.com en wij sturen je de vraaglijst.

Tot volgende week met weer een blogger die het zweet op de kop had staan bij deze vragen.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s