TV & Series

Movie review – Midnight Sun

Tja je zou het niet zeggen maar ondanks alle drukte heb ik toch nog tijd om leuke films te kijken. Zoals je misschien weet ben ik niet alleen verslaafd aan boeken maar ook aan series en films kijken. Mijn tweede grote hobby dus.

Vandaag wil ik jullie deze film laten zien die is gebaseerd op het gelijknamige boek “Midnight Sun ” van Kenji Bandó

Directed by Scott Speer
Produced by
  • Jen Gatien
  • John Rickard
  • Zack Schiller
Written by Eric Kirsten
Based on Midnight Sun
by Kenji Bandō
Starring
Music by Nate Walcott
Cinematography Karsten Gopinath
Edited by
  • Michelle Harrison
  • Tia Nolan
Production
company
  • Boies / Schiller Film Group
  • Rickard Pictures
Distributed by
Release date
  • March 23, 2018
Running time
91 minutes
Country United States
Language English

Katie is een 17-jarige die binnen de deuren moet blijven wegens een zeldzame ziekte. De geringste blootstelling aan het zonlicht kan namelijk haar dood betekenen. Een normaal leven zit er voor haar niet in, tot ze Charlie ontmoet. Zij treden een romantische zomer tegemoet, waar zij enkel ’s nachts of binnenshuis van kunnen genieten. De vader van Katie is een barmhartige man die er alles voor doet om zijn dochter een goed leven te schenken.

 

Mijn Review:

Wow, gewoon wow. Jij kent Bella Thorn misschien al uit andere films zoals DUFF of “You get me”. Ik vind haar acteerwerk echt super dus moest ik zien waar het hier allemaal om draaide. De 2e hoofdrol werd gespeld voor geen ander dan Patrick Schwarzenegger, de zoon van Arnold. Ik was hier eerst wat sceptisch want ik ben ook niet zo een heel groot fan van zijn vader maar ach…. gewoon kijken toch? Tja had ik dit geweten had ik die film pas gekeken als ik in een huil bui mood was. Ik moet er wel nog bij zeggen dat ik totaal niet wist waar “Midnight Sun” om gaat & verwachte eigenlijk een grappige zwijmel film.

Aan het einde bleven mijn ogen zeker niet droog en ik heb gehuild als een klein kind. Zo veel emoties maakte het in mij los. Het was zeker een film die je aan het denken zet en als je denkt: jij hebt een klote leven dat bewijst dit dat het allemaal nog erger kan. Ik vond zelf de chemie tussen Thorn en Schwarzenegger geweldig en die 2 hebben zeker een fantastisch emotioneel stelletje gecreëerd.

download

Dikke 5 sterren voor “Midnight Sun” & als je op zoek bent naar een film met flink wat emoties en die j ogen niet droog laat kan ik deze alleen maar aanbevelen.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s