Geen categorie

Lili’s tranentrekkers

Hallo allemaal!

Bibi heeft een tijdje terug deze post geschreven, waarin ze 6 tranentrekkers naar voren haalt en omdat ik er nog wat aan toe wilde volgen doe ik nu zo’n zelfde post. Natuurlijk komen onze keuzes overeen wanneer het aankomt op:

  • All The Bright Places
  • Clockwork Princess
  • If I Stay
  • Me Before You

Maar omdat ik een vrij emotionele lezer ben, wil ik jullie toch aan deze volgende emotionele reads voorstellen. Bij deze boeken ben ik zodanig aan het janken geweest dat ik amper kon adem halen, misselijk werd van verdriet en het boek eerst moest weg leggen om rustig te worden voor ik überhaupt door kon lezen.


Blood Promise.

Afbeeldingsresultaat voor blood promise

Voor iedereen die bekend is met Vampire Academy, is het niet vreemd dat ik dit boek een tranentrekker vind. Ik ga de serie niet spoileren door te zeggen waarom maar er gebeurd aan het eind van deel 3 (dit is deel 4) iets waar mijn hart door brak. Dit deel verbrijzelde mijn hart nog even en deed me gewoon zeer. Ik heb bijna het hele boek door gehuild.


Our Dark Duet.

Afbeeldingsresultaat voor our dark duet

In dit boek gebeurd iets vreselijks, wat je ook nog eens totaal niet aan ziet komen. Voor ik het wist waren mijn wangen nat van het huilen en kwam ik haast niet meer bij. Het is zo zielig en juist op dat moment luisterde ik een heel zielig liedje van Ed Sheeran. Dat was dus dubbel zoveel feels.


This Is Where it Ends.

Afbeeldingsresultaat voor this is where it ends

Omdat ik een vrij emotionele lezer ben, en alles heel grafisch voor me kan zien maakte dit boek een behoorlijke impact. Ik vond het zo sneu voor iedereen die een eigen POV heeft en door hun ogen te zien hoeveel leed er was tijdens de schietpartij. Daar moest ik echt wel even om huilen.


Illuminae.

Afbeeldingsresultaat voor illuminae

Ja… huilen…. heel erg. Alsof mijn hart eruit gerukt was en ik niet meer kon ademen. Ik vond het laatste deel van dit boek zo erg dat ik het met wazige ogen en wel 3 tissue boxen heb moeten doen.


Dat waren mijn aanvullingen op Bibi haar blogpost.

Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s