Bookish posts

5 boeken met 5 sterren

Hallo allemaal!

Ik heb een paar dagen terug een post geplaatst over boeken die van mij maar één ster kregen. Nu wil ik jullie natuurlijk ook een kijkje laten nemen tussen de boeken die 5 sterren van mij kregen 😀 Van mij krijgt een boek pas 5 sterren als ik er echt groot fan van ben. Zodra alle sterren volledig ingekleurd zijn wil ik zo veel mogelijk lezen van het boek, de serie of de wereld. Dan zorg ik ervoor dat ik meer boeken van de schrijver/schrijfster koop en raak ik (min of meer) geobsedeerd van zijn of haar werelden.

Hier zijn 5 boeken met een 5 sterren rating:


A Kiss Before Dying.

A Kiss Before Dying

Dit boek moest ik lezen voor een module tijdens mijn studie, en ik werd opslag verliefd op het verhaal. Het hield me vast van begin tot eind. Ik geloof dat ik het binnen een dag uit had omdat, elke keer dat ik het neer moest leggen om iets anders te doen ik aan niks anders kon denken.


The Secret History.

The Secret History

Ook dit boek moest ik voor een module op school lezen. Normaal, als ik moet lezen voor een school module of project, dan gaat het lezen super traag of ik vind er niks aan maar dit boek had ik, net als A Kiss Before Dying, binnen een dag uit. Het is zo spannend en intrigerend dat het me geboeid hield tot aan de laatste pagina.


The Kiss of Deception.

The Kiss of Deception (The Remnant Chronicles, #1)

Ik hou ZOVEEL van dit boek en deze serie. Er zit zo’n gave wereld en geschiedenis is dat het echt een MUST-read is. Bovendien zit er in het eerste deel een plot-twist van, heb ik jou daar, en blijft het je fascineren tot aan het einde. Het is één van mijn top favoriete series en Mary E Pearson is één van mijn top favo auteurs.


W.I.T.C.H.

W.I.T.C.H. Boxed Set (W.I.T.C.H. Chapter Books, #1-8)

Kennen jullie W.I.T.C.H. nog? Hier was ik vroeger dus helemaal gek van. Ik mocht helaas geen abonnement van mijn ouders (het was nogal duur dus ja) dus ik kocht ze altijd los in de winkel. Omdat ik hier en daar toch een paar delen heb gemist is mijn collectie incompleet *huilt* maar ik had toentertijd echt alles van W.I.T.C.H. Schoolspullen, posters, stickers en nog veel meer.


Boys over Flowers.

Boys Over Flowers: Hana Yori Dango, Vol. 1 (Boys Over Flowers, #1)

Ik heb laatst een post geplaatst over de Aziatische drama’s die ik keek. Hana Yori Dango is hier één van. Deze drama heb ik ooit proberen te verzamelen in manga vorm, maar omdat de boekjes niet meer uitgegeven worden zijn ze zeldzaam en dus hartstikke duur. Van de 36 delen die er zijn heb ik er 23. Helaas heb ik niet deel 1 t/m 23 maar deel 1 t/m 12 compleet en daarna mis ik hier en daar een deel. Super irritant als je bedenkt dat één zo’n boekje, tegenwoordig, al gauw 40 euro kost.


Ik heb expres mijn top favorieten uit deze lijst gelaten zodat jullie kunnen zien wat ik naast Red Queen, ACOTAR of Shadowhunters nog meer super gaaf vind. Vandaar dat deze boeken er niet tussen staan, maar die vind ik uiteraard ook geweldig en zou ik ze wel 1000 sterren willen geven, als dat kon.

Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s