Bookish posts

Awkward Questions – Coffee ‘nd Cookie

Dit is een nieuwe topic op onze blog. 20 ‘awkward’ vragen die verschillende mensen gingen beantwoorden. Vandaag is het de beurt van Chantal van Coffee ‘nd Cookie. Niet alleen is zij een blogger maar heeft ze ook een eigen webshop waar ze heerlijke thee verkoopt. Boekengerelateerd natuurlijk, dus na het lezen van deze post moet je zeker even een kijkje nemen op haar pagina.


15826452_1634718776831458_5509078172676298870_n

1.Wat was het laatste waar je naar zocht op je telefoon (Google)?
Toevallig is dat zelfs nog boekgerelateerd, want ik zocht het laatst naar de boeken geschreven door Ben Alderson (die van Ofthomes Publishing) om te kijken of zijn boeken iets voor mij zouden kunnen zijn (ik verklap: dat denk ik wel!).


2.Wat is het raarste dat je ooit hebt gedaan toen je alleen thuis was?
Dat is een goede vraag.. Ik doe niet zo veel geks, om eerlijk te zijn. Mijn uitbundige buien bevatten snoepjes eten die eigenlijk van mijn zusje zijn en heel hard meezingen met muziek. 


3.Wat is het eerste dat je zou doen als je op een dag wakker wordt en ziet, je bent van geslacht veranderd?
Hmm.. Ik denk dat ik als eerste me rot zou schrikken, maar ik denk dat dat antwoord een beetje te simpel is. Ik ben altijd wel benieuwd naar hoe jongens een andere positie hebben dan meisjes in het dagelijks leven, dus ik zou me daar mee bezig houden die dag.


4.Heb je ooit een boek betere reviews gegeven dan dat het eigenlijk verdiende?
Nee. Ik vind dat oneerlijk, zowel voor andere boeken die ik recenseer dan voor het boek zelf. Als het boek niet goed is, dan is dat helaas zo. Wat ik wel soms doe, is aangeven waarom een ander het boek wel leuk zou kunnen vinden om er toch een positieve draai aan te geven.


5.Word je opgewonden bij seks-scenes in boeken?
Niet echt. Dat is ook de reden dat ik dat soort boeken makkelijk kan lezen, het doet me niet zo veel. Een boek moet van hele goede huize komen om mij opgewonden te maken.


6.Heb je ooit boeken/ book-goodies duurder verkocht dan dat ze waard waren?
Hmm nee, niet dat ik weet. Ik heb wel vaker boeken en goodies verkocht voor veel minder dan dat ze waard waren, telt dat ook?


7.Als je een ervaring uit je verleden zou kunnen wissen, wat zou dat dan zijn?
Is het gek als ik zeg dat ik niets zou willen wissen? Zelfs al is iets nog zo naar of vervelend geweest, ik heb overal van geleerd en het heeft me gemaakt zoals ik ben. Door iets te wissen, zou ik mezelf niet meer zijn.


8.Wat is het raarste dat je ooit voor de spiegel hebt gedaan?
Ik heb de tic om altijd in een spiegel mijn tanden te controleren op bijvoorbeeld een stukje sla, dus soms sta ik in een kledingwinkel even snel te spieken. Volgens mij ziet dat er heel gek uit!


9.Wat is het meest walgelijke  dat je ooit hebt gegeten?
Ik lust eigenlijk bijna alles als het om eten en drinken gaat, dus ik moet hier goed over nadenken. Ik vind karnemelk echt heel erg vies en ik houd ook echt niet van kimchi. 


10.Wat is het gemeenste dat je ooit tegen iemand hebt gezegd?
Pfff.. Ik heb een aantal jaar geleden iemand geweigerd in mijn schoolopdracht-groepje, omdat diegene geen enkele inzet toonde in schoolzaken. Toen ben ik onbewust gemener geweest dan de bedoeling was.


11.Wat is het wreedste dat je ooit met een boek hebt gedaan?
Ik behandel mijn boeken als mijn kindjes! Verder dan de ruggen per ongeluk breken (wat ook wel iets kan hebben, hoor!) ben ik eigenlijk nooit gegaan. Geen waterschade, geen vouwen, geen etensresten.. Niets!


12.Wat is het meest kinderachtige dat je nog steeds doet?
Iedereen bekritiseren en verbeteren op taalgebied, terwijl ik zelf ook nog wel eens een foutje maak. Het gaat vanzelf!


13.Als je moest kiezen tussen: naakt gaan of je gedachten laten verschijnen in een tekstballon boven je hoofd zodat iedereen het kan lezen, wat zou je kiezen?
Voor altijd naakt gaan, neem ik dan aan? Dan kies ik dat nog liever dan mijn gedachten tonen. Ik denk dat dat voor iedereen beter is.


14.Lees je een boek/ tijdschrift als je op het toilet zit?
Nee, maar ik lees wel vanaf mijn telefoon. Ik weet het, dat is vreselijk en onhygiënisch! Maar ik doe het toch en op die manier lees ik dus wel verder in mijn boek.


15.Wat is je “guilty pleasure”?
Hele foute muziek luisteren. Echt, pak de nummers van het Foute Uur uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 en je hebt me. 


16.Heb je ooit over een personage uit een boek gedroomd?
Niet dat ik me kan herinneren! Mijn dromen worden wel vaak beïnvloed door het boek dat ik lees voor ik ga slapen. 


17.Wat was je meest beschamende moment in het openbaar?
Ik zat nog op de middelbare school en ik ging met de bus, omdat het regende. In de bus zat een hele knappe jongen, ik stond naast zijn stoel doordat het zo druk was. Mijn vriendin vroeg me om stiekem een foto te maken. Dat deed ik, maar ik had de flits nog aan! Whoops. Dat was zeker geen pretje, een knappe jongen verblinden.


18.Wat is het meest illegale wat je ooit hebt gedaan?
Ik doe eigenlijk niets illegaal? Op wat dingen downloaden na en ik heb vroeger een terrein betreden waar je niet op mocht, zeker niet zo laat ‘s avonds. 


19.Zou je je geliefden voor 1 jaar gratis boeken shoppen inruilen?
Nee. Geen twijfel over mogelijk. Mijn geliefden zijn zo veel meer waard dan een jaar gratis boeken.


20.Heb je ooit iets geplaatst op sociale media waar je achteraf spijt van had?
Hmm, op het moment zelf niet, maar als ik nu mijn Facebook posts van zes jaar geleden terugzie, moet ik toch wel behoorlijk lachen. Maar echt spijt? Niet dat ik weet.


Dit waren de vragen voor deze week. Volgende week weer een nieuwe post hier op onze pagina.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s