Bookish posts

Awkward Questions -Diamondpages

Donderdag…. jij raad het al. Het is weer tijd voor de 20 Awkward Vragen. Deze week werden deze beantwoord door Manuela van Diamondpages. Super gaaf dat zij deze ook allemaal wou beantwoorden.

25734036_1553432964748319_8893197954283241219_o

 

1.Wat was het laatste waar je naar zocht op je telefoon (Google)?

Naar een verjaardagscadeautje. Ik ben bijna jarig en vriendinnen vroegen me een lijstje te maken met boeken/items wat ik leuk vond.. dus het zijn vooral boekensites en goodie/kaarsenshops


2.Wat is het raarste dat je ooit hebt gedaan toen je alleen thuis was?

De laatste keer dat dit is voorgekomen was toen mijn oma was overleden. Iedereen zat al in het ziekenhuis toen ik het hoorde (ivm school). Kreeg al een naar voorgevoel, ben ziek naar huis gegaan en heb ik mijn vader gebeld met de vraag of er iets ergs gebeurd was. Ik ben een erg gevoelig persoon en voel soms dingen aan. Na dat bericht ben ik op de vensterbank voor het raam gaan zitten en ben in shock naar buiten blijven staren.. mensen dachten dat ik gek was🙄. (Dat is het raarste .. ik ben een saai persoon😂)


3.Wat is het eerste dat je zou doen als je op een dag wakker wordt en ziet, je bent van geslacht veranderd?

OMG plassen! Definitief plassen. Lijkt me raar🤔..


4.Heb je ooit een boek betere reviews gegeven dan dat het eigenlijk verdiende?

Nee, soms heb ik wel eens een naar gevoel als ik een slechte recensie moet schrijven. Vooral als het een exemplaar is toegestuurd vanuit de uitgeverij of schrijver zelf maar ik blijf altijd eerlijk en trouw aan mijzelf. Gelukkig vinden zij het zelf ook belangrijk dat je een eerlijke mening geeft.


5.Wordt je opgewonden bij seks-scenes in boeken?

Ik had al zo’n vermoeden dat deze vraag zou komen. Nee, ik wordt er niet opgewonden van. Daarentegen ben ik best een koele kikker maar bij het zien van een knappe man in real life… werkt alles prima🙈 😂.


6.Heb je ooit boeken/ book-goodies duurder verkocht dan dat ze waard waren?

Ja, dat is iets wat iedereen denk ik wel overkomt en iets verkopen ver beneden de waarde ook. Daarom laat ik liever de mensen bieden.


7.Als je een ervaring uit je verleden zou kunnen wissen, wat zou dat dan zijn?

Ik heb niet echt iets dat ik zou willen wissen. Misschien mijn vroegere IK willen waarschuwen voor bepaalde dingen zoals gewichtstoename etc.
Dankzij alle ervaringen ben ik geworden hoe ik ben en ik ben blij met wie ik in spiegel aantref. Misschien nog blijer als ik een paar kilos lichter ben 😜.


8.Wat is het raarste dat je ooit voor de spiegel hebt gedaan?

Mijzelf vermanend toespreken omdat ik tijdens het opmaken een gek gezicht trok. Ooit gezien hoe je kijkt bij het opbrengen van mascara? Echt geen prettig gezicht😂😂


9.Wat is het meest walgelijke  dat je ooit hebt gegeten?

Spruitjes ik HAAT spruitjes en ze stinken ook nog eens!


10.Wat is het gemeenste dat je ooit tegen iemand hebt gezegd?

De waarheid waarschijnlijk. Ik ben een eerlijk persoon en zeg wat ik vind. Expres iemand kwetsen zal ik niet doen maar blijf wel eerlijk.


11.Wat is het wreedste dat je ooit met een boek hebt gedaan?

Toen ik jonger was betekende boeken nog niet veel voor mij. Ik heb een boek uit mijn vaders kleine ‘bieb’ gepakt en in onze oude achtertuin bladzijde voor bladzijde in brandgestoken.. gelukkig was het maar een encyclopedie (het dikste boek dat ik kon vinden)! Mijn vader keek raar toen die het zag maar ik heb er nooit straf voor gekregen als ik er op terugkijk. Misschien was hij blij dat dat boek weg was😂.


12.Wat is het meest kinderachtige dat je nog steeds doet?

Disney/tekenfilms kijken.. discussies aangaan met kinderen ( als ik gelijk heb, heb ik gelijk 😂) .. plagerijtjes en grappen uithalen. Als ik zo kijk ben ik nooit echt opgegroeid.


13. Als je moest kiezen tussen: naakt gaan of je gedachten laten verschijnen in een tekstballon boven je hoofd zodat iedereen het kan lezen, wat zou je kiezen?

Ik kies voor de tekstballon. Mensen zijn gewend om mijn ongezouten mening te horen, dan moeten ze er alleen iets meer voor doen en het lezen😁.


14. Lees je een boek/ tijdschrift als je op het toilet zit?

Ebooks wel, fysieke boeken niet. Bah!


15. Wat is je “guilty pleasure”?

Een avondje op de bank met een bak popcorn en Shadowhunters serie op netflix. ( zooooo slechte serie maar toch blijf ik kijken)


16. Heb je ooit over een personage uit een boek gedroomd?

Heel vaak zelfs! Ooit gevlogen met Rhysand? Ik wel.. totdat ik uit de lucht viel en wakker werd. Wekkers zijn droomverpesters!


17.Wat was je meest beschamende moment in het openbaar?

  • Telt tijdens het pokemon go’en, lopen tegen een lantaarnpaal, sorry zeggen en doorlopen ook?
  • Of tijdens het bokspringen plat op je neus gaan voordat je bij de bok bent?
  • Tja niemand kan zeggen dat ik atletisch of onbeleefd ben…

18.Wat is het meest illegale wat je ooit hebt gedaan?

  • Brandje gesticht in de brandgang.. (jaja, ik was een kleine pyromaan)
  • Harder gereden dan aangegeven..
  • Ik heb nog nooit gestolen of een ander delict begaan. Saai persoon ben ik he? (Kon ook niet anders bij mijn opleiding)

19.Zou je je geliefden voor 1 jaar gratis boeken shoppen inruilen?

Nee dat nooit, nouja… mijn zuster zou ik kunnen missen als kiespijn….

Ik zou zelfs al mijn boeken opgeven om mijn geliefden terug te halen


20.Heb je ooit iets geplaatst op sociale media waar je achteraf spijt van had?

Ja, ondanks dat ik eerlijk ben en achter mijn standpunten sta, ben ik erg impulsief en een grote flapuit. Ik zeg wat ik denk en dat is niet altijd goed. Soms is het beter om niet altijd je mening over iets te uiten zowel op social media niet als daarbuiten.

Meestal raak ik geïrriteerd als mensen aan het cyberpesten zijn. Pesten is nog steeds een groot probleem en dankzij sociaal media nog meer. Het bereik is vele maten groter en kan iemands leven totaal verwoesten. Als ik zoiets zie moet ik op mijn handen zitten, bij wijze van, want die tintelen dan gewoon.


Hahahaha zo grappig dit. Wat is Manuela ook een heerlijk mens. Wil jij deze vragen ook beantwoorden dan stuur ons een mail firefly-book@hotmail.com en we sturen je de lijst toe.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s