TV & Series

Tv series die ik kijk.

Hallo allemaal!

Ik ben momenteel al mijn TV series weer wat aan hij bij kijken, en ik vond het een leuk idee om een bericht te schrijven over bepaalde series die ik kijk. Waarschijnlijk kennen jullie de meeste ook al wel en misschien ook niet, maar hier zijn 5 series die ik momenteel kijk.


Afbeeldingsresultaat voor obsessed with tv shows


Meteor Garden 2018.

Afbeeldingsresultaat voor meteor garden 2018

In mijn tienerjaren (man… ik klink steeds ouders) was ik echt verslaafd aan Aziatische tv series. Of dat nou anime was of real-life drama’s, dat maakte me niet zo veel uit. Ik kijk dag in en dag uit naar Aziatische tv shows. Tussen deze drama’s zat een verfilming van mijn favo manga (Japanse comics), namelijk: Boys over Flowers.

Ik keek als eerste de Japanse verfilming ervan die mij in een fangirl leven van Arashi (Japanse boyband) stortte. Deze drama heb ik ook op DVD en kijk ik vaak terug. Na deze verfilming keek ik al snel de Koreaanse versie waardoor de Taiwanese versie niet lang op zich kon laten wachten. Dit is allemaal ondertussen een jaar of 8 á 10 geleden. Kun je dan nagaan HOE blij ik was toen ik hoorde dat er een nieuwe versie van Boys over Flowers zou komen en op freaking Netflix!!!!!

Momenteel staan er 24 afleveringen, vertaald en wel, op de Nederlandse netflix. Helaas kan ik mezelf niet bedwingen als het gaat om BOF en heb ik alle afleveringen ondertussen al weten te bemachtigen en heb ik de afgelopen week alle afleveringen aan 1 stuk door gekeken.

Afbeeldingsresultaat voor boys over flowers manga

Als je op zoek bent naar een serie met een steengoed verhaal dat bomvol romance zit en een heerlijk drama gehalte dan is dit echt de perfecte serie voor je. En mocht je er geen genoeg van kunnen krijgen, net als mij, dan raad ik je de Japanse, Koreaanse en Taiwanese versie ook echt aan. Deze serie zal altijd één van mijn top favorieten blijven. In welke versie dan ook.


The 100.

Afbeeldingsresultaat voor the 100

The 100 is heel lang mijn lievelings serie geweest maar ergens aan het einde van het laatste seizoen ben ik gestopt met actief bijhouden. Ik lig momenteel iets van 4 afleveringen achter. Ik trok de herhaalde thema’s van vertrouwen, familie en bedriegen niet meer. En omdat ik de serie niet wilde gaan haten (zoals ik uiteindelijk met The Vampire Diaries ben gaan doen) ben ik er maar even mee gestopt. De enige reden waarom ik überhaupt nog keek was Bellamy en Clarke maar Clarke voelt alsof ze dit seizoen een achtergrond karakter is en de link tussen Echo en Bellamy was me gewoon veel te veel “wij willen geen Bellarke dus we proppen er expres een ander koppel in met Bellamy als male-part en we zien volgend seizoen wel weer”.

Na alle drama en ophef in de fandom afgelopen jaren was ik het wel even zat, MAAR ik ben nu weer aan het bij kijken. Ik mis mijn baby’s (vooral Monty want ja… Monty <3) en ik wil zo graag bij kijken. Ik heb tot nu toe gelukkig nog geen spoilers gezien en dat wil ik graag zo houden, dus ik moet van mezelf zo snel mogelijk bij kijken.


Outlander.

Afbeeldingsresultaat voor outlander

In feite volg ik deze serie al vanaf seizoen twee maar het duurt ondertussen zo lang voor ik hem uit gekeken heb (ik bedoel… seizoen 3 is al een ding en seizoen 4 komt eraan). Ik ben ergens halverwege seizoen 3 gestopt en heb sindsdien geen aflevering meer gekeken. Het is niet dat ik de serie niet meer leuk vind maar ik heb er heel lang de concentratie niet voor gehad.

Omdat een goede vriendin van mij (ja jij, Yvonne >u<) momenteel een hele rondreis in Schotland aan het doen is, werd mijn Outlander fangirl getriggerd en ben ik weer verder gaan kijken. Het is wat lastig om de afleveringen op legale basis te vinden dus ik hoop stil dat Netflix opschiet en ook seizoen 3 erop zet want zo duurt het nog steeds heel lang xD


Supernatural.

Afbeeldingsresultaat voor supernatural

Dit is wel de ergste van allemaal denk ik… als het aankomt op achter liggen en bij kijken xD Supernatural was altijd mijn lievelingsserie (totdat The 100 om de hoek kwam kijken) maar na de introductie van Mary ben ik afgehaakt. Het jammere van Supernatural is dat elke verhaallijn (met name tussen Sam en Dean) elk seizoen weer herhaalt word. Nou vond ik dat het ergste niet, was er ondertussen wel aan gewend, maar toen Mary Winchester weer terug kwam kon ik er niet langer tegen xD

Tot ik zie hoe vriendinnen van mij elk jaar naar Supernatural conventies gaan en ik dat ontzettend mis. Dus ik ben momenteel weer in seizoen 1 begonnen, heb al een behoorlijk gat geslagen in de seizoenen erna en ben momenteel in seizoen 6 bezig. Hopelijk hou ik de vaart erin en kan ik de hele serie bij kijken voor het nieuwe seizoen is afgelopen.


Girls.

Afbeeldingsresultaat voor girls

Ik hou van deze serie, al is het alleen maar omdat het zo heerlijk vermakelijk is. Plus, Adam Driver zit er in (KYLOOOOOOOOOO). Deze serie had ik binnen no-time uit omdat het heerlijk herkenbaar en grappig is. Hannah is de hoofdpersoon en de enige van de vier meiden die een redelijk normaal lichaamstype heeft. Dat maakt haar tot een goed voorbeeld voor meiden zoals mij. Ik ben snel onzeker over mijn eigen lichaam, maar als ik zie dat Hannah, met een soortgelijk lichaamstype, van alles voor elkaar kan krijgen dan krijg ik toch een een kick.

Ze heeft een leuke baan, een leuke vriend en goede vriendinnen met wie ze soms idioot grote ruzies heeft maar alles komt uiteindelijk altijd weer goed. Soms gebeurd dit op een hele leuke en grappige manier en soms op een wat serieuzere toon, en dat maakt deze serie tot een top serie voor mij. Ik raad hem daarom ook aan iedereen aan.


Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s