Bookish posts·Geen categorie

Awkward Questions – Kayleygh

Donderdaaaaaaaaag….alweer bijna een week voorbij. We gaan volop in richting weekend en alweer met grote stappen de maand oktober tegemoet. Vandaag heeft Kayleygh voor ons de 20 awkward questions beantwoord. Ook zij heeft een fantastisch boeken blog waar ik elke week graag haar nieuwe berichten lees dus neem zeker even een kijkje op haar Facebook pagina of haar blog zelf.

11823120_1448686645440380_6167029688467532150_o

Wat was het laatste waar je naar zocht op je telefoon (Google)?

Een garage in de buurt om de band te laten fixen die de dag daarvoor lek was. Gelukkig is de band binnen een half uur weeg geplakt en vervangen zodat de reserve band weer netjes terug kon in de kofferbak!


Wat is het raarste dat je ooit hebt gedaan toen je alleen thuis was?

Hmm, lastig. Ik denk de matrassen van mijn zusje haar bed en mijn bed naar beneden gegooid zodat we samen konden overnachten in de woonkamer. Voor de rest ben ik ben ik bang best braaf!


Wat is het eerste dat je zou doen als je op een dag wakker wordt en ziet, je bent van geslacht veranderd?

Helicopteren!


Heb je ooit een boek betere reviews gegeven dan dat het eigenlijk verdiende?

Nee. Wel dat ik een boek bijvoorbeeld niet helemaal snapte, maar dat ik het verhaal steeds meer begon te begrijpen toen ik hem uit had. Dus dat ik bijvoorbeeld een recensie schreef waarin ik zei dat ik het raar en vaag vond, maar later pas begon te begrijpen wat er allemaal bedoelt werd. Daarom schrijf ik tegenwoordig wat kernwoorden op, maar werk ik de recensie pas een paar dagen later uit.


Wordt je opgewonden bij seks-scenes in boeken?

Ik denk dat het gekker is als het je niks doet toch?


Heb je ooit boeken/ book-goodies duurder verkocht dan dat ze waard waren?

Ik heb denk ik nog maar 5 boeken in totaal verkocht en nog nooit een goodie verkocht! Boeken verkopen vind ik vrij lastig (mijn pareltjes!) en goodies geef ik vaak gewoon gratis weg als ik er vanaf wil.


Als je een ervaring uit je verleden zou kunnen wissen, wat zou dat dan zijn?
Euhm, niks? Alles gebeurd met een reden en als het iets slechts was, dan hoop ik dat ik ervan geleerd heb! (Lekker politiek correct antwoord hea? Ik kan gewoon even niks verzinnen waar ik spijt van heb, haha.)


Wat is het raarste dat je ooit voor de spiegel hebt gedaan?

Te lang staren naar 1 plekje op je gezicht, steeds meer naar voren leunen om het beter te begrijpen en na 5 minuten je bedenken hoe ontzettend maf je eruit ziet als je vriend je ineens begint uit te lachen…


Wat is het meest walgelijke dat je ooit hebt gegeten?

Ik heb ooit de fout gemaakt om op Gran Canaria samen met mijn vriend een tapas menu te bestellen waarvan we eigenlijk niks af wisten. Dat resulteerde in een octopus die nog maar net was overleden, aardappeltjes die smaakte naar de aarde waar ze uit kwamen in een saus die te smerig voor woorden was en nog allemaal nog-te-bepalen onderdelen die we blijkbaar in ons mond moesten stoppen. En als klap op de vuurpijl, was het nog mega duur ook!


Wat is het gemeenste dat je ooit tegen iemand hebt gezegd?

Dat iemand het boek niet mocht lezen omdat hij of zij het niet waard was… (maar gelukkig las de andere persoon ook niet dus die begreep het gemene grapje niet!)


Wat is het wreedste dat je ooit met een boek hebt gedaan?
Ken je Wreck This Journal? Nou, een YouTube serie maken met dat boek…


Wat is het meest kinderachtige dat je nog steeds doet?

Mijn tenen samenknijpen als we voorbij een hectometerpaaltje rijden en ik eraan denk. Gek, ik weet het, maar ik kom er maar niet vanaf.


Als je moest kiezen tussen: naakt gaan of je gedachten laten verschijnen in een tekstballon boven je hoofd zodat iedereen het kan lezen, wat zou je kiezen?

Voor hoelang? Want als het een dag is, ga ik wel thuiszitten. Dan maakt het me niet uit welke van de 2 opties het is. Maar als ik een dag wel in het openbaar moet verschijnen, dan maar mijn gedachte lezen en hopen dat ik niks geks tegenkom of zelf doe!


Lees je een boek/ tijdschrift als je op het toilet zit?

Zekers! Anders verveel ik me!


Wat is je “guilty pleasure”?

Lantaarnlolly’s. Ken je die? Dat zijn van die poederlolly’s met vaak een gele kleur onderop en een roze kleur bovenop. Ik. Ben. Verslaafd. Aan. die. Lolly’s!


Heb je ooit over een personage uit een boek gedroomd?

Ja, ik vind het de fijnste dromen die er zijn!


Wat was je meest beschamende moment in het openbaar?

Een grappig stukje in een boek lezen terwijl je in een overvolle trein zit, waardoor je moet lachen en dat dan heel de coupe je aankijkt. Ik kan er ook niks aan doen dat die mensen het boek niet lezen! Ze begrijpen het toch pas als ze het lezen… Hahaha.


Wat is het meest illegale wat je ooit hebt gedaan?

Ik heb een keer… hoe ga ik dit zeggen… een ebook… gedownload (Maar ik was jong en onbezonnen en wist de consequenties niet! Wordt niet boos!)


Zou je je geliefden voor 1 jaar gratis boeken shoppen inruilen?

Nooit.


Heb je ooit iets geplaatst op sociale media waar je achteraf spijt van had? 

Als ik elke dag weer van die Facebook herinneringen krijg en zie dat ik 6 jaar geleden schreef dat ik moe was maar wel aan huiswerk moest. Ja, dan denk ik: ‘Nou Kay, dat interesseert niemand. Dat had dus niet gehoeven!’

Liefs Bibi
FireFly_logo_DEF-04

2 gedachten over “Awkward Questions – Kayleygh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s