Bookish posts

Halloween Leeslijst

Hallo allemaal!!!

Welkom op deze Halloween leeslijst ^^ Oktober is weer begonnen en dat betekend:

Afbeeldingsresultaat voor halloween gif

HET IS WEER TIJD VOOR HALLOWEEN!!

En speciaal voor die feestdag heb ik voor jullie een leuke leeslijst gemaakt met boeken die je kunt lezen tijdens deze spooky month ^^


The Mara Dyer Series – Michelle Hodkin.

The Unbecoming of Mara Dyer (Mara Dyer, #1)

Mara Dyer is een driedelige serie die het verhaal van Mara Dyer verteld. Het is een griezelig verhaal vol twists and turns waarbij je echt moet nadenken, en soms is het zo duister beschreven dat ik er rillingen van kreeg. Echt een aanrader voor Halloween maand dus 😀


The Shining – Stephen King.

The Shining

Geen Halloween leeslijst is compleet zonder minstens één boek van Stephen King. Ik bedoel… als er iemand horror kan schrijven dan is het King wel. The Shining mag dan ook echt niet ontbreken op deze lijst. Het boek is zo spannend dat ik het zelfs weg moest leggen.

Ik had de film toen nog niet eens gezien dus ik las alles voor het eerst. Man wat is dit boek dan griezelig >.<


H. P. Lovecraft.

Tales of H.P. Lovecraft

Net als boeken van Stephen King, kunnen de verhalen van Horror Meester H. P. Lovecraft niet ontbreken. Ik moet bekennen, ik ken ze nog lang niet allemaal maar degene die ik gelezen heb zijn echt geweldig. Super griezelig en spannend, dat wel, dus heerlijk voor Halloween ^^


Anna Dressed In Blood – Kendare Blake.

Anna Dressed in Blood (Anna, #1)

Als je het toch echt bij het YA genre wil houden, dan val je algauw terug op boeken zoals de Mara Dyer serie of deze beauty. Anna Dressed In Blood verteld het verhaal van Anna’s geest en is lekker griezelig en spooky maar ook super leuk met een vleugje romantiek. Heerlijk voor een swoony Halloween.


Coraline – Neil Gaiman.

Coraline

De meesten zullen de titel herkennen als die van een film, maar het zal je niks verbazen als ik je vertel dat het origineel een boek is. Coraline is misschien wel mijn favoriete boek in het horror genre. Het is niet al te griezelig maar als je er over na gaat denken wordt het boek een echte thriller. Magisch maar gestoord :p


Dracula – Bram Stoker.

Dracula

Geen Halloween is compleet zonder vampiers. Dracula mag dus ook niet ontbreken in deze leest. Het is het meest bekende vampieren verhaal dat gepubliceerd is en een must voor elke liefhebber van klassiekers. Ken je het verhaal van Dracula nog niet? Dan raad ik je deze horror read echt aan tijdens deze Halloween.


Veel liefs,
Lili

FireFly_logo_DEF-03

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s