Happy Planner·HP

Happy Memory Keeping

Zoals sommigen van jullie weten lees ik niet alleen boeken en kijk ik niet alleen film’s en serie’s maar heb ik ernaast ook nog een andere verslaving genaamd Happy planning. Happy Plannen is eigenlijk een soort van Bullet Journal bijhouden maar dan net iets anders. De trend van het Happy Plannen is overgewaaid van America naar Nederland en gelukkig vind je steeds meer producten om ermee bezig te zijn. Me And My Big Ideas (kort MAMBI) genoemd is ooit begonnen om een soort agenda uit te brengen maar waar je veel meer kan bijhouden dan alleen je afspraken. Een tijdje geleden had ik hier al een post over geschreven : Happy Planner – mijn nieuwe verslaving 

Vandaag wil ik jullie dan een iets andere soort planner laten zien, namelijk de Happy Memory Keeper . Dit is een soort dagboek waar je creatief mee bezig kan. Ik ben dit jaar in maart ermee begonnen nadat ik met mijn psychologe Rianne erover heb gesproken en het mij heel erg zou helpen om de drukte bij te houden die ik dagelijks heb. Deze planner zou mij dan laten zien dat het niet eens heel raar is dat ik soms moe ben of een slechte dag heb aangezien ik veel te veel energie besteed aan sommige dingen.

6012e37169ba6eeb1e1b046859f34d591522933751-lg.jpg

The Happy Memory Keeping™ product line is a disc-bound system that helps you document your precious memories in real world time. No more staring at blank pages wondering how to get started or spending hours on one layout.  Let’s be honest, we all WANT to get those pictures off our phones and preserve them in some way…BUT HOW?
Staying current with your Happy Memory Keeping™ planner is easy.  Here’s what works for us:
  • DAILY MEMORY KEEPING
    • Find a little time in each day to record your memories and add photos.  This option can take as little as 5-10 minutes a day.
  • WEEKLY MEMORY KEEPING
    • Dedicate a day to recap your thoughts and photos from the week.  This option takes about 30-60 minutes.
That’s it!  For real!
Whatever you choose, we know you’re going to love flipping through your Happy Memory Keeping™ planner for years to come!
Hier is dan een kort video om je te laten zien hoe het allemaal werkt:
Wat ik zeg ik ben hier heel erg blij mee en meestdal doe ik 1x in de week mijn Memory Planner bijwerken. Dan kijk ik wat ik de week allemaal heb uitgevreten en ga heerlijk aan de slag met muziek op de achtergrond, heel veel washi tape en stikkers.
Hieronder laat ik je nu een paar voorbeelden zien hoe het er bij mij uit ziet. Natuurlijk is de tekst wazig gemaakt want ja ik laat je natuurlijk niet zomaar in mijn dagboek lezen…hahaha

 

 

Hier nog een paar afbeeldingen van internet:

 

 

Maar zoals je kan zien is het een super leuk idee om een soort dagboek bij te houden maar dan toch met een beetje meer creativiteit. Ik kan hier niet genoeg van krijgen en ga zeker door met dat soort dingen.
Als je nu denkt: mhhhh dit lijkt me ook wel leuk, neem dan een kijkje op Paper District of Hobbywerken , dit zijn 2 Nederlandse webshops die heel wat Happy Planner spul in de verkoop hebben. Ook bestaat er al een Facebook groep genaamd : Happy Planner Nederland. Wordt gerust lid van deze groep en laat je inspireren.
Happy plannen iedereen!
Liefs Bibi
FireFly_logo_DEF-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s