Geen categorie

Serie Maandag – Haunted

Over een paar dagen is het Halloween en ik ging op zoek naar een leuke serie wat erbij past. Toen kwam ik op Netflix “Haunted”tegen.

Gewone mensen vertellen vrienden en familie angstaanjagende waargebeurde verhalen uit hun verleden, vergezeld van ijzingwekkende nagespeelde reconstructies.

Titel: Haunted (1 seizoen)
Genre: Reality
Jaar: 2018
Duur: 25m
Leeftijd kijkersadvies: 16+
Toegevoegd op: 19-10-2018

 

Mijn Mening:

Wow, oke… dit ging wel heel erg veer. Ik weet eigenlijk niet echt wat ik hiervan moet vinden of denken. De serie bestaat uit aparte afleveringen waar mensen hun verhaal aan vrienden en familie vertellen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik iemand ben die aan dit soort dingen geloofd: geesten, leven naar de dood ect ect…. maar dit bracht mijn geloof naar een heel ander niveau. Sommige van deze verhalen geloofde ik meteen want man…..dat had iedereen wel kunnen overkomen maar andere ertegen waren best ongeloofwaardig en het kwam over dat dit allemaal verzonnen is. Tja wie zou het zeggen? Ik heb de serie binnen enkele uren uitgekeken en zit met spanning op seizoen 2 te wachten. Geloof jij ook in het paranormale dan is dit zeker de moeite waard.

 

Liefs Bibi

INSTAGRAM-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s