Bookish posts

Hieperdepiep Hoera- Wij vieren 2 jaar

Het is november & dat betekend dat ik en Lili iets te vieren hebben. Onze blog wordt deze maand maar liefs 2 jaar oud…… Hoeraaaaaa. Ongelofelijk hoe snel de tijd vliegt. Ik weet nog alsof het gister was dat ik mijn eerste post online zette op 16 november 2016 . Wat een apart gevoel was dit niet te weten waar je eigenlijk heen wil met je blog en of er uberhaupt mensen zijn die dit allemaal lezen. Snel werd duidelijk dat mijn blog toch best leuk was want ik bleef maar volgers erbij krijgen. Zo ging het anderhalf jaar lang en hier was ik(en ben nog steeds) erg trots op. Begin van het jaar heb ik dan eindelijk versterking gekregen. De lieve skat Lili kwam mij helpen & snel waren we het ermee eens dat dit is wat we allebei willen doen…samen verder bloggen. We zochten een nieuwe naam, een nieuwe logo en BAM uit BIBI_BOOKs werd Firefly-Book. Nog steeds zijn we hier heel erg trots op. Trots op elk volger die we kunnen bereiken met onze post’s , trots op elk vriendschap wat we door het bloggen hebben gesloten en natuurlijk erg trots op de blog zelf en dat we deze maand 2 jarig bestaan mogen vieren want zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.

cadeaukaartje-bedankt-los.jpg

 

Wie ons kent weet dat we gewoon zo een mijlpaal met jullie moeten vieren en vandaar ook deze post. We hebben besloten om de week van 12-18 november een Treasure Hunt te maken. Voor mensen die mij vroeger al volgenden weten al wat dit inhoud want ik had er al eentje gehouden. Voor mensen die nieuw zijn  ga ik het hier nog even uitleggen:

Firefly-Book’s Treasure Hunt

WhatsApp Image 2018-09-17 at 21.40.44

In de week van 12-18 November ga je dus op onze blog en Facebook pagina op zoek naar muntjes en quiz vragen. Die zijn allemaal verstopt in de post’s die in deze week online komen. Deze zien er bijvoorbeeld zo uit:

download

Deze muntjes ga je tellen en opschrijven. Ook zul je dus quiz vragen moeten beantwoorden waar de juiste antwoord muntjes gaat opleveren. Die tel je dan weer bij het bedrag op. Aan het einde van de week heb je dus een aantal muntjes gevonden/verzamelt. De juiste aantal stuur je dan via mail naar                                    firefly-book@hotmail.com en onder de juiste antwoorden verloten wij dan verschillende verrassings- pakketten. Leuk toch?

Afbeeldingsresultaat voor excited gif

Wat kan je allemaal winnen?

Tja dit blijft natuurlijk geheim want als echte piraat weet je dus ook nooit wat in de schatkist ligt als je ze vind. We kunnen wel al verklappen dat er fantastische goodies zijn gesponsord door bijvoorbeeld:

Natuurlijk zijn er ook gekochte producten die wijzelf aan jullie willen geven zoals producten van:

Ook ga je natuurlijk  producten uit mijn webshop BibiBooks   in de pakketten vinden dat hoort er natuurlijk bij nou. Dus zoals je ziet zijn dit echt bomvol vette verrassingspakketten die we allemaal gaan weggeven.

Maar wat zijn pakketten nou zonder boeken? Juist niks dus ook hier wordt voor gezorgd. Ik kan al zoveel verklappen dat in een pakket het nieuwe boek van Julie Kagawa zit “Schaduw van een Vos” wat we weg mogen geven van uitgeverij Harper Collins . Jij ziet dus dat het een mega week wordt.

Iedereen die mee doet aan deze win-actie maakt automatisch kans op elk van de 5 pakketen. Jep je leest het goed…in totaal zijn er maar liefs 5 pakketten te winnen. Welk verrassings-pakket jij aan het einde krijgt is natuurlijk ook nog geheim anders is de pret van de Treasure Hunt natuurlijk al over.

95410351-comic-speech-bubble-with-expression-text-win-vector-icon-bright-dynamic-cartoon-illustration-in-retr

Dus zet de week van 12-18 November rood in je agenda want dit wil je echt niet missen. Als er nog vragen zijn of iets onduidelijk is mag je ons altijd een bericht sturen.

Wij hebben er zin in om met jou ons verjaardag te vieren en trakteren graag.

 

Liefs Bibi & Lili

FireFly_logo_DEF-02

2 gedachten over “Hieperdepiep Hoera- Wij vieren 2 jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s