Geen categorie

Serie Maandag – How to get away with murder

Goedemiddag allemaal,

het is weer maandag en we starten fris en fruitig in een nieuwe week. Niet alleen heb ik hier weer een nieuwe serie maandag voor je klaar staan, ook begint dus vandaag de Treasure Hunt voor onze blogverjaardag.  Dus heb jij de post van vandaag al gezien mit de pakketten die je kan winnen? Nee… dan ga maar snel kijken want oh boy…. hier wil je echt aan mee doen.

Maar hier nu eerst de maandag post met deze fantastische serie. Wie volgt deze nog meer?

Genre Gerechtsdrama
Speelduur 43 minuten
Bedenker Peter Nowalk
Regie Bill D’Elia
Laura Innes
Mike Listo
Michael Offer
Muziek Photek
Land van oorsprong Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
Taal Engels
Afleveringen 45
Seizoenen 3

How to Get Away with Murder volgt het privé- en professioneel leven van Annalise Keating, een professor in strafrecht aan de (fictieve) Universiteit van Middleton, Philadelphia, een van de meest prestigieuze universiteiten in strafrecht van Amerika. Advocate Annalise selecteert een groep van haar beste studenten, Connor Walsh, Michaela Pratt, Asher Millstone, Laurel Castillo en Wes Gibbins, die mogen meewerken op haar advocatenkantoor. Annalise is getrouwd met Sam Keating maar heeft ook een amoureuze affaire met politie-inspecteur Nate Lahey. Wanneer haar persoonlijk en professioneel leven verstrengeld geraken, worden Annalise en haar studenten ongewild betrokken bij een moordcomplot.

download

 

Mijn mening:

Wow,gewoonweg wow. Ik was vroeger ook al heel groot fan van de serie Suits en dit is dan nog wel veel veel beter. Vanaf de eerste paar minuten zit je er al midden in en is de serie echt super spannend. Je krijgt steeds flashbacks te zien en wilt natuurlijk weten hoe dit allemaal had kunnen gebeuren & vooral wie was het? Het is echt een top serie maar wel moet je je koppie goed erbij houden. Het is nog wel soms heel ingewikkeld maar dat worden alle series in de loop van tijd. Ik ben nu in het midden van seizoen 2 en het is echt FANTASTISCH… sowieso moet ik die serie tot het einde kijken.

5-star-rating-for-WeePie-Plugins-example

5 sterren voor dit meeslepende mysterie drama waar niks is wat het lijkt en een leugen soms ook de waarheid kan zijn.

TV serie

 

Liefs Bibi

FireFly_logo_DEF-04

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s